Tidligere studiesjef fikk Kongens fortjenstmedalje

NTNUs tidligere studiesjef og prosjektdirektør for campusutvikling, Inge Fottland, ble tildelt utmerkelsen på Lerchendal gård tirsdag.
Inge Fottland er tidligere studiesjef og prosjektdirektør for campusutvikling ved NTNU.
(Foto: Julie Gloppe Solem/NTNU)

Inge Fottland er tidligere studiesjef og prosjektdirektør for campusutvikling ved NTNU. Foto: Julie Gloppe Solem/NTNU

Fottland fikk utmerkelsen for sin rolle i utviklingen av universitetssykehuset St. Olavs hospital, fra planlegging til byggestart, ifølge en pressemelding fra NTNU.

I tidsrommet 1989-2002 var Fottland, som nå er pensjonist, fylkeshelsesjef og deretter prosjektdirektør i utbyggingsprosjektet «RIT2000».

I anbefalingsbrevet til slottet skriver Fylkesmannen i Sør-Trøndelag dette:

«St. Olavs hospital, universitetssykehuset i Trondheim har mottatt en rekke priser, blant annet fikk sykehuset sju av ti priser under verdenskongressen for helsearkitektur i Toronto i Canada i 2014.

Fottland har også vært prosjektdirektør for campusutvikling ved NTNU, og en viktig brikke i utviklingen av et by-integrert universitet».

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

What's in a name? Blant prosenter og dofessorer

«Hva er det med navn? Vil «dosent» noen gang i vår bransje lukte likestilt med «professor»? Jeg tror jeg vet svaret, og er heller ikke alene om det» skriver Dag Waaler i denne ytringen.

Ytringsfrihet og ytringsansvar

La det ikke være noen tvil: NTNU skal kompromissløst forsvare ytringsfriheten og den akademiske friheten. Samtidig vil jeg minne om at god ytringskultur også handler om det enkeltes ytringsansvar, skriver Marit Reitan i denne ytringen.

Campusservice topper fremdeles statistikken over sykefravær

Avdeling for campusservice har fortsatt høyt sykefravær, men trenden er nedadgående.