Slutter som NTNUs kommunikasjonssjef

Christian Fossen gir seg etter 11 år som kommunikasjonssjef ved NTNU.
NTNUs kommunikasjonssjef, Christian Fossen, ønsker andre oppgaver.
(Foto: KRISTOFFER FURBERG)

NTNUs kommunikasjonssjef, Christian Fossen, ønsker andre oppgaver. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Fossen har vært NTNUs kommunikasjonssjef siden 2007. Nå ønsker han andre oppgaver og slutter i stillingen 1. august, ifølge en melding på NTNUs intranett «Innsida».

Fossen går over i rektors stab på organisasjonsdirektørens område.

I en kommentar på «Innsida» sier Fossen at det har vært en enorm og spennende utvikling i årene han har vært kommunikasjonssjef.

Han mener kommunikasjonsvirksomheten og avdelingen fungerer svært godt, og at det derfor et godt tidspunkt for å overlate styringen til andre.

Jan Erik Kaarø, nestleder i kommunikasjonsavdelingen og allerede fungerende kommunikasjonssjef, vil fungere i stillingen til en ny kommunikasjonssjef er ansatt. Stillingen skal lyses ut rett etter sommerferien.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Stort engasjement for nybygget ved Studentersamfundet

Nybyggkomiteen ved Studentersamfundet har fått inn over 1500 forslag fra medlemmer og frivillige på hvordan det nye bygget skal se ut. Torsdag kveld blir tre ferdige forslag avduket på huset.

Ytring:

Campus… men hva så?

«Også vi tapere må avslutte Campus-saken, f.eks. ved å gråte noen tårer over forsømte muligheter», skriver professor emeritus Arne b. Johansen i denne ytringen.

NTNU bevilger 7,5 millioner kroner til rassikring mot Nidelva

NTNU har bevilget 7,5 millioner kroner til å rassikre elva ved Studentersamfundet. Det utløser like mye penger fra kommunen.

Kristin Dæhli stiller til valg som nestleder i Forskerforbundet

Kristin Dæhli er gjerne bremsekloss når det er nødvendig for å passe på medlemmenes arbeidsvelferd og helse. Nå stiller hun til valg som nestleder i Forskerforbundet.