Slutter som NTNUs kommunikasjonssjef

Christian Fossen gir seg etter 11 år som kommunikasjonssjef ved NTNU.
NTNUs kommunikasjonssjef, Christian Fossen, ønsker andre oppgaver.
(Foto: KRISTOFFER FURBERG)

NTNUs kommunikasjonssjef, Christian Fossen, ønsker andre oppgaver. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Fossen har vært NTNUs kommunikasjonssjef siden 2007. Nå ønsker han andre oppgaver og slutter i stillingen 1. august, ifølge en melding på NTNUs intranett «Innsida».

Fossen går over i rektors stab på organisasjonsdirektørens område.

I en kommentar på «Innsida» sier Fossen at det har vært en enorm og spennende utvikling i årene han har vært kommunikasjonssjef.

Han mener kommunikasjonsvirksomheten og avdelingen fungerer svært godt, og at det derfor et godt tidspunkt for å overlate styringen til andre.

Jan Erik Kaarø, nestleder i kommunikasjonsavdelingen og allerede fungerende kommunikasjonssjef, vil fungere i stillingen til en ny kommunikasjonssjef er ansatt. Stillingen skal lyses ut rett etter sommerferien.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Universitetsavisa ansetter journalist

UA lyser ut en hundre prosents stilling som digital nyhetsreporter.

Konflikten ved IHS:

- Fare for utvikling av fryktkultur

- Ledelsen må ta dette på stort alvor, formaner tre professorer ved Institutt for historiske studier. De advarer mot utvikling av fryktkultur ved instituttet.

Ytring:

NTNU styres ikke etter omdømmemålinger

«Vi må være innstilt på at vi også i fremtiden vil få nye bestillinger fra verden rundt oss», skriver rektor Gunnar Bovim i en kommentar til ytringen fra Ronny Kjelsberg og Arve Hjelseth.

Bitter konflikt ved IHS:

Beskylder ledelsen for «illegitim maktbruk»

Professor Kristian Steinnes er sentrum i en bitter konflikt ved Institutt for historiske studier (IHS). Et varsel om flytting av ham får en gruppe kolleger til å reagere skarpt. – Et uventet og hardt slag, sier Kristian Steinnes om flyttevarselet.