Student ved UiB har fått påvist korona

Studenten er satt i hjemmekarantene på hybelen.
En student ved UiB er satt i hjemmekarantene. Det er også medstudentene.  
        
            (Foto: Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM)

En student ved UiB er satt i hjemmekarantene. Det er også medstudentene.   Foto: Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM

En student ved Universitetet i Bergen har fått påvist koronasmitte, melder uib.no.

Studenten er satt i hjemmekarantene. Vedkommende er utvekslingsstudent og blir fulgt opp av helsetjenesten i Bergen. Studenten er ikke alvorlig syk.

Nå jobbes det med kartlegging av studentens bevegelser, og varsling av mulige andre smittede. Ved UiB utføres det desinfeksjon og nedvask av steder der studenten har vært.

UiB har varslet medstudenter og undervisere som har vært i kontakt med studenten. De har fått beskjed om å holde seg i hjemmekarantene ut uken.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Student fant Nord-Norges første viking-handelssted

En UiT-student har ifølge universitetet funnet fram til det første kjente handelsstedet fra 800-tallet som vi kjenner til i Nord-Norge.

Utøya-studie med overraskende funn

Tidlige fysiske plager, som hodepine og magesmerter, etter en traumatisk hendelse kan gi økt risiko for langvarige psykiske plager, ifølge en Utøya-studie.

Misfornøyd med Sits boliginformasjon på nett

Student Victoria Dontsova mener manglende innvendige bilder og plantegninger på Sits nettsider skaper unødvendig merarbeid for flytteklare studenter.

Rapport:

Nesten 1 av 4 undervisningsansatte melder om svekket IT-sikkerhet i hjemmekontor

Flere ansatte i hjemmekontor melder om svekket IT-sikkerhet som følge av at jobben måtte gjøres hjemmefra. Undervisningsansatte er nesten i toppen av listen.