Nord universitet

Framskynder beslutning om hvilke studiesteder som skal fjernes

Konstituert rektor ved Nord universitet foreslår at endelig vedtak om hvilke studiesteder som skal bestå gjøres senest i juli 2019.
Ved styremøtet ved Nord universitet 11. januar ble studiestedsstrukturen diskutert. I midten styreleder Vigdis Moe Skarstein. 
        
            (Foto: Helene Mariussen)

Ved styremøtet ved Nord universitet 11. januar ble studiestedsstrukturen diskutert. I midten styreleder Vigdis Moe Skarstein.  Foto: Helene Mariussen

Onsdag 6. mars har Nord universitet styremøte.

En av sakene er et forslag fra konstituert rektor Hanne Solheim Hansen om å framskynde beslutningen om framtidig studiestedsstruktur og studieportefølje ved universitetet, skriver Khrono.

I utgangspunktet skulle beslutningen tas til høsten.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Foreslår løsning i mai

«I prosjektet er det nå samlet tilstrekkelig informasjon til at det er mulig å foreslå en løsning for fremtidig studiestedsstruktur i mai som etter høring kan besluttes før sommeren. Fremskyndelse er også viktig for å ivareta hensynet til at våre ansatte ikke skal leve for lenge i usikkerhet om løsningen», skriver Hansen i styrepapirene.

Kravene til høring kan ivaretas også med ny fremdriftsplan, ifølge Hansen.

Les også: Store utfordringer for Nord universitet.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

UA-kommentaren:

En debatt på nippet til å gå bananas

Det nærmer seg politisk behandling av NTNUs store campusprosjekt. Det er nå det gjelder. Da er det fristende for aktørene å ty til retoriske virkemidler.

To nye meritterte undervisere ved NTNU

Førsteamanuensis Paula Rice og professor Arne Krokan er tildelt stats som meritterte undervisere.

Bevar ironien?

«Utbygging av Vestskråningen og ivaretakelse av grøntarealer er ikke gjensidig utelukkende. En utadrettet utbygging av Vestskråningen vil sannsynligvis føre til større bruk av den minst brukte delen av Høyskoleparken.» skriver styret ved Studentersamfundet i denne ytringen.

The big challenge: Ein festival for folk flest?

«Store og flotte ord, men handlingar talar som kjend høgare enn ord, og det å setje ein skyhøg pris på billettane gjer festivalen utilgjengeleg for mange studentar. Kven er neste generasjon som skal forsøke å løyse framtidas utfordringar viss ikkje studentane?» skriv studentleiaren i denne ytringa.