Nord universitet

Framskynder beslutning om hvilke studiesteder som skal fjernes

Konstituert rektor ved Nord universitet foreslår at endelig vedtak om hvilke studiesteder som skal bestå gjøres senest i juli 2019.
Ved styremøtet ved Nord universitet 11. januar ble studiestedsstrukturen diskutert. I midten styreleder Vigdis Moe Skarstein. 
        
            (Foto: Helene Mariussen)

Ved styremøtet ved Nord universitet 11. januar ble studiestedsstrukturen diskutert. I midten styreleder Vigdis Moe Skarstein.  Foto: Helene Mariussen

Onsdag 6. mars har Nord universitet styremøte.

En av sakene er et forslag fra konstituert rektor Hanne Solheim Hansen om å framskynde beslutningen om framtidig studiestedsstruktur og studieportefølje ved universitetet, skriver Khrono.

I utgangspunktet skulle beslutningen tas til høsten.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Foreslår løsning i mai

«I prosjektet er det nå samlet tilstrekkelig informasjon til at det er mulig å foreslå en løsning for fremtidig studiestedsstruktur i mai som etter høring kan besluttes før sommeren. Fremskyndelse er også viktig for å ivareta hensynet til at våre ansatte ikke skal leve for lenge i usikkerhet om løsningen», skriver Hansen i styrepapirene.

Kravene til høring kan ivaretas også med ny fremdriftsplan, ifølge Hansen.

Les også: Store utfordringer for Nord universitet.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Tvingende nødvendig med sterkere fagmiljø

Det handler om være attraktive for studenter, ansatte og for omverden, skriver dekan Egil Solli om de endringene Nord universitet ønsker å gjennomføre.

Gjesteskribenten:

Skam er et hinder for å endre livsstil

Vi trenger ikke mer dårlig samvittighet i folkehelsearbeidet.

Ytring:

Misvisande argumentasjon om InnoCamp på Steinkjer

Eg er provosert over påstandane frå ordførar Gram og Ketil Lindseth sin ville kommentar i media, skriv innsendaren.

Universitetenes rolle i regionene

Nedlegging av studiesteder er foreslått på en slik måte at universitetet skal kunne høste langsiktige effekter i fremtiden.