Tung kom inn i bystyret i Trondheim

Hun sto nederste på Arbeiderpartiets liste, men NTNUs Karianne Tung fikk så mange personstemmer og slengere at hun kommer inn i bystyret.
På fulltid hos NTNU og på kveldstid i bystyret? Karianne Tung er valgt inn som representant for Arbeiderpartiet.  
        
            (Foto: Bernt Sønvisen, Arbeiderpartiet)

På fulltid hos NTNU og på kveldstid i bystyret? Karianne Tung er valgt inn som representant for Arbeiderpartiet.   Foto: Bernt Sønvisen, Arbeiderpartiet

Til vanlig jobber seniorrådgiveren med samfunns- og myndighetskontakt og gir kommunikasjonsfaglig lederstøtte på NTNU. Til tross for at hun var skikkelig listefyll aller nederst på kommunelista, sørget velgerne for at hun klatret oppover lista.

- Jeg er egentlig ganske overrasket. Da jeg fikk vite at vi kun fikk inn 17 personer i bystyret, og det var kun plass til sju utenom de ti på sikker plass, hadde jeg ikke tro på at det gikk. Veldig overraskende og veldig hyggelig, sier Tung til Adresseavisen.

Det var 303 personstemmer og 55 slengere som gjorde at hun suste inn på 17. og tok den siste plassen i bystyret.

Nå spekulerer Adresseavisen på om Tung kan ende opp som byråd, forutsatt at det blir byregjering.

- Men jeg sier ikke noe om det til deg. Det svaret får ordføreren hvis det i hele tatt blir aktuelt, sier hun til avisas journalist, som prøver å fritte henne ut om saken.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Tjora mener faktaundersøkelser bør forbys ved NTNU

- Jeg mener NTNU-styret bør ta initiativ til å forby bruken av såkalte faktainnhentingsundersøkelser her ved NTNU, sier Aksel Tjora.

Angriper NTNUs «faktainnhentere»:

- De anvender skammen som våpen

Professor og tidligere verneombud ved Institutt for historiske studier Øyvind Thomassen retter hard kritikk mot NTNU-ledelsen for bruken av faktaundersøkelse i forbindelse med konflikten ved instituttet.

Norge faller på lista over hvem som trekker til seg arbeidskraft

Norge mister pallplassen i en ny kartlegging av hvor gode land er til å tiltrekke seg arbeidskraft – og ender i år på en sjetteplass.

Konflikten ved IHS:

Faktaundersøkelsen kostet nesten 3 mill.

Overtidsregnskapet knyttet til faktaundersøkelsen har nådd nesten en halv million kroner.