Stemmejakt til Studenttinget

I timene før stemmefristen til valget av representanter til Studenttinget pågikk det aktiv oppfordring til stemming på Dragvoll.
Ingvild Sørlie og Kim Allgot, for anledningen i utkledning, var på stemmejakt på Dragvoll fredag.
(Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Ingvild Sørlie og Kim Allgot, for anledningen i utkledning, var på stemmejakt på Dragvoll fredag. Foto: KRISTOFFER FURBERG

Studentrepresentantene i NTNU-styret, Ingvild Sørlie og Kim Allgot, gikk fra bord til bord på Cafe-sito for å oppfordre studenter om å bruke stemmeretten. Lignende valgpromotering pågikk på flere campuser, får UA opplyst.

Fristen for å stemme går ut klokken 17 fredag.

Valgkretsene er delt inn etter studieby. Studenter fra Trondheim kan stemme på alle kandidatene fra Trondheim, mens studenter i Gjøvik stemmer på kandidatene fra Gjøvik, og samme prosedyre gjelder i Ålesund.

Tidligere i høst ble det vedtatt at Studenttinget skal reduseres fra 31 til 25 medlemmer, samt at representantene skal velges fra de tre valgkretsene.

Her er kandidatene fra Trondheim.

Her er kandidatene fra Gjøvik.

Her er kandidatene fra Ålesund.

LES OGSÅ: Studenttinget stenger Ålesund og Gjøvik ut av AU

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Vet ikke hvor de skal henvende seg dersom kollegaen fusker

Bare åtte prosent av norske forskere mener de har god kjennskap til hva de skulle gjøre dersom de oppdaget at kollegaen drev med forskningsfusk.

NTNU vil ha to nasjonale aviser

Nasjonalt avissamarbeid står på dagsorden når rektorar frå dei fem største universiteta i Noreg møtes til såkalla U5-møte i Trondheim i dag.

NTNU til topps i omdømmemåling

NTNU topper en ny undersøkelse om utvalgte virksomheter i offentlig sektor.

Olsen avmystifiserer omstridt U5-gruppe

UiB-rektor Dag Rune Olsen forteller gjerne hva de skal snakke om, men når toppene for «de fem gamle universitetene» i Norge møtes i Trondheim, er det bak lukkede dører.