Student:

Så mye får du av Lånekassen i juni

Første trinn av opptrappingen til elleve måneders studiestøtte starter i år.
I midten av juni er pengene på konto, lover Marianne Andreassen i Lånekassen.   

I midten av juni er pengene på konto, lover Marianne Andreassen i Lånekassen.  

- Utbetalingen er på rundt 2600 kroner, og kommer 15.juni, sier Marianne Andreassen, administrerende direktør i Lånekassen i en pressemelding.

Ordningen med elleve måneders studiestøtte fases gradvis inn over fire år. Hvert av de fire årene får studentene støtte for en ekstra uke.

Ifølge Lånekassen er det rundt 170.000 studenter som vil få denne ekstra utbetalingen i juni i år.

De gledelige ekstra kronene på konto tilfaller imidlertid kun fulltidsstudenter i høyere utdanning eller fagskoleutdanning, skriver NTB. De som avslutter utdanningen i en annen måned enn juni, kan få utbetalingen på andre tidspunkt gjennom året.

Totalt kan fulltidsstudenter nå få 111.657 kroner i basisstøtte for undervisningsåret 2017–2018. Lånekassen oppfordrer studenter til å søke allerede nå.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Grunnstoffene som forandret verden

Forskning på grunnstoffene har vært avgjørende for den kunnskapen vi har i dag.

Psykologtjenester:

Mener Ansa ikke har fulgt anbudsreglene

Onlinepsykologene sier Ansa ikke ville legge psykologtjenestene ut på anbud. Anders Petterød Halvorsen i Ansa mener imidlertid at de har fulgt reglene.

Kurses for å bli bedre veiledere for stipendiater

En økning i antallet doktorgradskandidater har ført til et økt behov for gode veiledere ved Institutt for helsevitenskap ved NTNU Gjøvik.

Slik vil Sintef og NTNU påvirke EU

Sintefs og NTNUs øverste ledere har signert et brev til EU om hvilken forskning unionen bør satse på i årene som kommer. - Innspillene har til felles at de tar for seg de enorme transformasjoner vi står overfor, sier Alexandra Bech Gjørv. - Dette kommer til å bli lagt merke til, sier Anne Borg