Nå kan studentene bruke periodebillett på nattbuss

Fra midten av februar kan alle studenter ta nattbussen uten å betale noe ekstra. Dette forutsetter at de bruker periodebillett.
Fra helga 16.-18. februar kan alle studenter bruke periodebilletten når de tar bussen hjem om natta i helgene. Dette vil ikke koste noe ekstra for dem. (Foto: SOLVEIG MIKKELSEN)

Fra helga 16.-18. februar kan alle studenter bruke periodebilletten når de tar bussen hjem om natta i helgene. Dette vil ikke koste noe ekstra for dem. Foto: SOLVEIG MIKKELSEN

- Nattbuss inkludert i periodebilletten vil gjøre det enkelt å komme seg trygt, effektivt og miljøvennlig hjem etter at de ordinære bussene har sluttet å gå. Det er gledelig å kunne tilby mange av passasjerene våre denne «oppgraderingen» av periodebilletten, sier direktør Grethe Opsal i AtB i ei pressemelding fra selskapet.

En slik ordning har lenge vært et krav fra fra Velferdstinget ved NTNU.

Fram til nå har nattbussen hatt egne takster for alle reisende. De nye ordningen skal også gjelde for ungdom og honnør med periodebillett.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Vi trenger ikke universiteter som kaller seg bærekraftige for omdømmets skyld

Er de villige til å ta de virkelig tøffe valgene, eller har bærekraftmålet nå blitt så utvannet at det har blitt uproblematisk å slutte seg til det?

Entreprenørskolen 15 år:

- Vi ble sett på som en litt rar og annerledes gjeng


Trappehjelp for de som er dårlig til beins, digitale læringssystemer i økonomi og et system som høster informasjon fra tre millioner artikler hver dag.

Slik jobber sektoren med entreprenørskap

Egne sentre, studier og samarbeid med næringsliv.

Gjestekommentaren:

«Å glemme krever altså arbeid»

Hva er innovasjon? Vi forstår mer om vi kikker nærmere på termodynamikkens mekanismer, argumenterer pinsehelgens gjestekommentator, som etterlyser et «Thermodynamics of Innovations.»