Slutt i Spektrum:

Eksamen blir lagt til Postterminalen

Spektrum skal ikke lenger brukes til å avvikle eksamen.
Til Sluppen i stedet. NTNU skal ut av Spektrum, der det har vært en bekymring for hvordan vi kan avvikle eksamen samtidig som det arrangeres Håndball-VM. (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Til Sluppen i stedet. NTNU skal ut av Spektrum, der det har vært en bekymring for hvordan vi kan avvikle eksamen samtidig som det arrangeres Håndball-VM. Foto: KRISTOFFER FURBERG

NTNU har fått 1450 plasser i Postterminalen på Sluppen. Det var prorektor Anne Borg som orienterte NTNU-styret om den nye avtalen, som ble signert i går. Med det håper NTNU at det er funnet en løsning på det som fram til nå har vært en flaskehals: Å få nok plasser til å avvikle digital eksamen.

- Lokalene er tilgjengelige for oss hele året og gjør at vi får dekket behovet. De skal også brukes til ordinær eksamen, opplyste Borg. I tillegg vil NTNU også benytte Sukkerhuset på Kalvskinnet, hvor det er 200-250 plasser.

- Vi ser for oss at vi skal ut av Spektrum, der det har vært en bekymring for hvordan vi kan avvikle eksamen samtidig som det arrangeres Håndball-VM, sa Anne Borg til NTNUs styre.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Slutter som NTNUs kommunikasjonssjef

Christian Fossen gir seg etter 11 år som kommunikasjonssjef ved NTNU.

Fakultet skjerper regler for rus og alkoholbruk

IV-dekan Olav Bolland ved NTNU vil redusere sannsynligheten for ulykker og trakassering, og sikre et bedre arbeids- og studiemiljø gjennom en tydelig holdning til alkoholbruk.

Fikk du med deg disse sakene i UA?

Troll-bil, kontorplasser, streik og eposttrøbbel er tema i noen av de mest leste sakene i Universitetsavisa så langt i år.

Professor sparket etter varsler om trakassering

En professor ved Kunsthøgskolen i Oslo er avskjediget etter en rekke varsler om seksuell trakassering mot studenter.