Gir bort bagene som gikk ut på dato etter fusjonen

Flunkende nye bager med logoen til Høgskolen i Gjøvik ble plutselig avleggs etter fusjonen med NTNU. Nå får andre glede av dem.
Skal det være et lass med ubrukte bager? Jan Blom-Jensen i bistandsorganisasjonen Forut satte pris på å få 500 fine bager fra Studentparlamentet NTNU i Gjøvik og dets leder Julie Heiberg. (Foto: Studentparlamentet NTNU i Gjøvik)

Skal det være et lass med ubrukte bager? Jan Blom-Jensen i bistandsorganisasjonen Forut satte pris på å få 500 fine bager fra Studentparlamentet NTNU i Gjøvik og dets leder Julie Heiberg. Foto: Studentparlamentet NTNU i Gjøvik

Rett før påske overrakte Studentparlamentet i Gjøvik de 500 bagene til bistandsorganisasjonen Forut. Siden bagene har logoen til tidligere Høgskolen i Gjøvik og tidligere Studentsamskipnaden i Oppland, var det ikke aktuelt for ansatte og studenter å bruke dem. Opprinnelig skulle de være gratisgaver til nye studenter.

Studentparlamentet hadde ikke lyst til å kaste de ubrukte bagene av høy kvalitet, og nå blir de trolig brukt i veldedige prosjekter rettet mot barn og unge.

- Jeg håper de kommer til god nytte hos noen som trenger dem mer enn oss, sier Julie Heiberg, som er stedlig leder for Studentparlamentet NTNU i Gjøvik.

Forut jobber for at fattige og undertrykte skal få bedre levekår ved å drive bistandstiltak, holdningsskapende virksomhet og politisk bevisstgjøring.

- Vi synes det er utrolig hyggelig at studentene tenkte på oss, og vi tror vi kommer til å få brukt bagene i flere av prosjektene våre, sier Jan Blom-Jensen i Forut i ei pressemelding.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Jenter til makten i Velferdstingets nye ledelse

Den nye ledelsen til Velferdstinget består av Ragnhild Karlsen Dalslåen, Stine Johannessen og Martine Lysebo.

Disse fem studentene stiller til NTNUs styre

Her kan du bedre kjent med kandidatene.

Råd fra dagens to representanter

- Stem på noen du tror har samme verdisett som deg, anbefaler Christoffer Vikebø Nesse.

Mange sivilingeniører og naturvitere står uten jobb

Ferske mastere innen teknologi og realfag sliter med å få relevante jobber. Mannlige sivilingeniører og kandidater med innvandrerbakgrunn strever mest, viser ny undersøkelse fra Nifu.