Gir bort bagene som gikk ut på dato etter fusjonen

Flunkende nye bager med logoen til Høgskolen i Gjøvik ble plutselig avleggs etter fusjonen med NTNU. Nå får andre glede av dem.
Skal det være et lass med ubrukte bager? Jan Blom-Jensen i bistandsorganisasjonen Forut satte pris på å få 500 fine bager fra Studentparlamentet NTNU i Gjøvik og dets leder Julie Heiberg. (Foto: Studentparlamentet NTNU i Gjøvik)

Skal det være et lass med ubrukte bager? Jan Blom-Jensen i bistandsorganisasjonen Forut satte pris på å få 500 fine bager fra Studentparlamentet NTNU i Gjøvik og dets leder Julie Heiberg. Foto: Studentparlamentet NTNU i Gjøvik

Rett før påske overrakte Studentparlamentet i Gjøvik de 500 bagene til bistandsorganisasjonen Forut. Siden bagene har logoen til tidligere Høgskolen i Gjøvik og tidligere Studentsamskipnaden i Oppland, var det ikke aktuelt for ansatte og studenter å bruke dem. Opprinnelig skulle de være gratisgaver til nye studenter.

Studentparlamentet hadde ikke lyst til å kaste de ubrukte bagene av høy kvalitet, og nå blir de trolig brukt i veldedige prosjekter rettet mot barn og unge.

- Jeg håper de kommer til god nytte hos noen som trenger dem mer enn oss, sier Julie Heiberg, som er stedlig leder for Studentparlamentet NTNU i Gjøvik.

Forut jobber for at fattige og undertrykte skal få bedre levekår ved å drive bistandstiltak, holdningsskapende virksomhet og politisk bevisstgjøring.

- Vi synes det er utrolig hyggelig at studentene tenkte på oss, og vi tror vi kommer til å få brukt bagene i flere av prosjektene våre, sier Jan Blom-Jensen i Forut i ei pressemelding.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Hun vil flytte 250 mediefolk så nært NTNU som mulig

Når NRK Trøndelag nå skal vurdere hvor de skal holde til i fremtiden står en samlokalisering med NTNU øverst på ønskelisten.

Sliter med å finne noen som kan bygge 250 studentboliger billig nok

Gjøvik: De nye studentboligene lar vente på seg. Et halvt år etter at spaden etter planen skulle stikkes i jorden har Sit fremdeles ikke funnet en entreprenør som er billig nok.

Ytring:

Etter- og videreutdanning ved NTNU

I sin nyttårstale slo statsminister Erna Solberg fast at «ingen i det norske arbeidslivet skal gå ut på dato». Det er tverrpolitisk enighet om å satse mer på etter- og videreutdanning, og NTNU tar utfordringen med å bidra enda mer.  

Rektoren lot industrien bestemme innholdet i ny studie

Arendal: Norsk industri mener et godt samarbeid mellom industri og akademia er nødvendig for å at utdanningene skal være relevante. Samtidig er flere skeptiske til å la industrien diktere for mye.