Disse fem skal lede studentene i Ålesund

Jim Andre Gjerde overtar som stedlig leder av Studentparlamentet i Ålesund. Gjermund Kvernmo Langset takker for seg etter mange år som studentpolitiker.
Øveste ledelse i Studentparlamentet i Ålesund er valgt, fra øverst til venstre på bildet: Steffen Kambe Strømsnes (nestleder),
Jim André Gjerde (stedlig leder), Sofia Jøssang Kerchaoui (internasjonalt ansvarlig), Marthe Bolstad Breistein (kommunikasjonsansvarlig) og Thea Ekerhovd (fag- og læringsmiljøansvarlig)
(Foto: Studentparlamentet i Ålesund)

Øveste ledelse i Studentparlamentet i Ålesund er valgt, fra øverst til venstre på bildet: Steffen Kambe Strømsnes (nestleder), Jim André Gjerde (stedlig leder), Sofia Jøssang Kerchaoui (internasjonalt ansvarlig), Marthe Bolstad Breistein (kommunikasjonsansvarlig) og Thea Ekerhovd (fag- og læringsmiljøansvarlig) Foto: Studentparlamentet i Ålesund

Gjerde er på vei inn til ei forelesning om statistikk når UA ringer ham. Nå blir det snart et avbrekk fra studiet, for fra 1. juli skal han lede Studentparlamentet på fulltid.

- For å gå rett på sak: Hvem er du?

- Jeg er 23 år, går på økonomi og administrasjon, jeg klatrer, trener litt kampsport og er en ganske sosial type. Og litt over gjennomsnittet interessert i studentpolitikk.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Læringsmiljø, mobbing og kollektivtilbud

Jim Andre Gjerde har allerede erfaringer med arbeid i Studentparlamentet. I de to siste årene har han vært medlem av arbeidsutvalget.

Hvilke saker opptar deg?

- Vi må få på plass veldig gode referansesystem, synliggjøre avvikssystemet for studentene og vise fram hva Studentparlamentet jobber med. Jeg er opptatt av læringsmiljø, arbeid mot mobbing, bedre kollektivtilbud for studentene, bedre kapasitet til gruppearbeid, ramser han opp, før han fortsetter:

- Det er mange saker å jobbe med. Dette blir kjempespennende, og vi vil gjerne ha tips fra studentene også på ting som det trengs å jobbes med, sier den påtroppende studentlederen.

LES OGSÅ: Studentpolitikk må bli mer sexy
LES OGSÅ: Disse 11 vil lede landets studenter

Arbeidsutvalget:

Valget gikk av stabelen i går, og arbeidsutvalget for kommende studieår vil bestå av:

Jim Andre Gjerde, stedlig leder

Steffen Kambe Strømsnes, nestleder

Thea Ekerhovd, fag- og læringsmiljøansvarlig

Sofia Jøssang Kerchaoui, internasjonalt ansvarlig

Marthe Bolstad Breistein, kommunikasjonsansvarlig

- Vi har fått et veldig godt og solid arbeidsutvalg, det føles bra å levere stafettpinnen videre, sier nåværende stedlig leder Gjermund Kvernmo Langset i ei pressemelding.

Stedlig leder i Studentparlamentet sitter som en av seks medlemmer i arbeidsutvalget til Studenttinget ved NTNU.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Hun vil flytte 250 mediefolk så nært NTNU som mulig

Når NRK Trøndelag nå skal vurdere hvor de skal holde til i fremtiden står en samlokalisering med NTNU øverst på ønskelisten.

Sliter med å finne noen som kan bygge 250 studentboliger billig nok

Gjøvik: De nye studentboligene lar vente på seg. Et halvt år etter at spaden etter planen skulle stikkes i jorden har Sit fremdeles ikke funnet en entreprenør som er billig nok.

Ytring:

Etter- og videreutdanning ved NTNU

I sin nyttårstale slo statsminister Erna Solberg fast at «ingen i det norske arbeidslivet skal gå ut på dato». Det er tverrpolitisk enighet om å satse mer på etter- og videreutdanning, og NTNU tar utfordringen med å bidra enda mer.  

Rektoren lot industrien bestemme innholdet i ny studie

Arendal: Norsk industri mener et godt samarbeid mellom industri og akademia er nødvendig for å at utdanningene skal være relevante. Samtidig er flere skeptiske til å la industrien diktere for mye.