Seks studenter vil inn i NTNUs styre

Tre kvinner og tre menn kniver om å komme inn i styret ved NTNU. - Dette blir et veldig godt valg, sier nåværende styrerepresentant og leder av studentenes valgstyre Anja Beate Andersen.
Avtroppende. - Vi har mange gode kandidater. Dette blir et veldig godt valg, sier nåværende styrerepresentant og leder av studentenes valgstyre, Anja Beate Andersen.
(Foto: Sølvi W. Normannsen)

Avtroppende. - Vi har mange gode kandidater. Dette blir et veldig godt valg, sier nåværende styrerepresentant og leder av studentenes valgstyre, Anja Beate Andersen. Foto: Sølvi W. Normannsen

Fristen for å stille til styrevalget 2018 for studenter gikk ut fredag 13. april. Det var totalt seks kandidater som meldte seg, tre kvinner og tre menn. Følgende personer er kandidater fra studentene til NTNUs styrevalg 2018:

- Nora Iman Hagesæther (HF) Kiuomars Emami (ØK)
- Lars Føleide (IE)
- Siri Arnesen (AD)

- Philip Lautin Jackson (SU)

- Ida Johnsen Ingebrigtsen (HF)

Valgstyret er veldig fornøyd med kandidatene som har stilt til valg, og uttaler i en melding at de gleder seg til valget 30. april - 6. mai. Kandidatene stiller til utspørring i Storsalen på Studentersamfundet søndag 29. april kl. 18.00.

De som vinner valget vil starte sin periode 1. august 2018 og sitte frem til 31. juli 2019.

- Vi har mange gode kandidater. Dette blir et veldig godt valg, sier nåværende styrerepresentant og leder av studentenes valgstyre Anja Beate Andersen, og legger til:

- Det blir spennende å se om vi setter rekord i valgoppslutning.

I år kommer det også til å benytte en valgomat under valget. Valgstyret håper denne kan bidra til økt oppslutning i valget.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Hun vil flytte 250 mediefolk så nært NTNU som mulig

Når NRK Trøndelag nå skal vurdere hvor de skal holde til i fremtiden står en samlokalisering med NTNU øverst på ønskelisten.

Sliter med å finne noen som kan bygge 250 studentboliger billig nok

Gjøvik: De nye studentboligene lar vente på seg. Et halvt år etter at spaden etter planen skulle stikkes i jorden har Sit fremdeles ikke funnet en entreprenør som er billig nok.

Ytring:

Etter- og videreutdanning ved NTNU

I sin nyttårstale slo statsminister Erna Solberg fast at «ingen i det norske arbeidslivet skal gå ut på dato». Det er tverrpolitisk enighet om å satse mer på etter- og videreutdanning, og NTNU tar utfordringen med å bidra enda mer.  

Rektoren lot industrien bestemme innholdet i ny studie

Arendal: Norsk industri mener et godt samarbeid mellom industri og akademia er nødvendig for å at utdanningene skal være relevante. Samtidig er flere skeptiske til å la industrien diktere for mye.