Ønsker å gruse Gløshaugen i revy

For første gang samler NTNU-studentene på Dragvoll seg om en felles revy. - Siden det er første felles revy, ønsker vi å lage en revy som symboliserer Dragvoll, forteller revysjefen.
Studentene Fredrik Florelius (t.v.), Joakim Sætre og Lone Bergland Christoffersen samler for første gang Dragvoll til en felles revy.
(Foto: Anette Sivertstøl)

Studentene Fredrik Florelius (t.v.), Joakim Sætre og Lone Bergland Christoffersen samler for første gang Dragvoll til en felles revy. Foto: Anette Sivertstøl

Leder for revykomiteen, Joakim Sætre, er personen bak ideen om å samle Dragvoll bak en felles revy. Tidligere har enkelte linjeforeninger på Dragvoll hatt egne revyer, men Sætre ønsket å gjøre dette enda større.

- Jeg synes det virket morsomt å samle alle linjeforeningene på Dragvoll rundt en felles revy, og vise at Dragvoll er mer enn bare et hus. Jeg sjekket stemningen hos linjeforeningene om det var engasjement for en felles revy, og det var det. Det blir veldig spennende, siden det er uprøvd, forteller Sætre.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Vil skape en tradisjon

Revysjef Lone Bergland Christoffersen og instruktør Fredrik Florelius er begge med i komiteen, og forteller at de ønsker å gjøre Dragvollrevyen til en tradisjon. De alle tre ser mot Gløshaugens sterke tradisjoner når det kommer til revyer. Selv om arbeidet er i tidlig fase, har de gjort seg noen tanker om hva de ønsker at revyen skal dreie seg om.

- Siden det er første felles revy, ønsker vi å lage en forestilling som symboliserer Dragvoll. Det blir mest sannsynlig noen vitser om Gløshaugen og Dragvoll, og vise at Dragvoll ikke er så dumme, sier Christoffersen.

Florelius ønsker å gjør det enda bedre enn Gløshaugens revyer.

- Vi ønsker å gruse Gløshaugen i revy, og skyte litt tilbake på Gløshaugen, sier han litt spøkefullt.

- Det skal bli en morsom revy i alle fall, fortsetter Florelius.

Revy av og for studenter

Sætre og Christoffersen er førsteårsstudenter på Sosialantropologi, mens Florelius er førsteårsstudent på Europastudier. Alle tre har erfaringer med revyer fra tidligere, og er for tiden aktive i linjeforeningene sine. Målet er å sette opp Dragvollrevyen på nyåret, og mye arbeid står foran den ivrige revygjengen.

- Det blir utfordrende, men vi gleder oss. Vi kommer til å ha en del møter fremover om hvordan vi skal sette opp revyen, hvordan rekruttere skuespillere og hvordan få finansiell støtte. Ikke alle stillingene er satt. Vi mangler vi økonomisjef, PR-sjef og kostyme-og maskesjef, forteller Sætre, som også er aktiv i kor på Studentersamfundet.

Selv om ikke alt er på plass, forteller Florelius at de begynner å utarbeide et manus i disse dager. De understreker at Dragvollrevyen er av og for studenter, og ønsker seg engasjerte studenter til å bli med i revyarbeidet.

Gleder seg til å se om det slår an

- Vi søker alle mulige personer til revyen og vil ha med mange forskjellige studieretninger, men helst fra Dragvoll. Jo flere folk jo bedre. Vi kommer til å ha en ledelse og mange smågrupper under oss. Vi gleder oss til å se om dette slår an, sier Sætre.

Christoffersen forteller at de ønsker å rekruttere studenter som begynner på det kommende skoleåret.

- Så når fadderuken er over, håper vi å få rekruttert en god del nye studenter, sier hun.

Selv om de ønsker å få med nye studenter, vil de også rekruttere nåværende studenter. Sætre oppfordrer studenter de allerede nå til å ta kontakt hvis man er begeistret for en revy på Dragvoll.

- Man kan melde sin interesse ved å sende oss en melding på Facebook-siden vår, sier Sætre.

LES OGSÅ: Vil forebygge seksuell trakassering i fadderuka


UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ny rapport: 9 av 10 masterstudenter får relevant jobb

Langt de fleste som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres. Andelen som ikke hadde trengt master varierer mellom faggruppene. 

Studenters helsedata lå åpent tilgjengelig på NTNU-nett

En tabbe førte til at studenters helsedata lå åpent tilgjengelig på NTNUs intranett i to år før man oppdaget hva som hadde skjedd.

Stort engasjement for nybygget ved Studentersamfundet

Nybyggkomiteen ved Studentersamfundet har fått inn over 1500 forslag fra medlemmer og frivillige på hvordan det nye bygget skal se ut. Torsdag kveld blir tre ferdige forslag avduket på huset.

Ytring:

Campus… men hva så?

«Også vi tapere må avslutte Campus-saken, f.eks. ved å gråte noen tårer over forsømte muligheter», skriver professor emeritus Arne b. Johansen i denne ytringen.