Ønsker å gruse Gløshaugen i revy

For første gang samler NTNU-studentene på Dragvoll seg om en felles revy. - Siden det er første felles revy, ønsker vi å lage en revy som symboliserer Dragvoll, forteller revysjefen.
Studentene Fredrik Florelius (t.v.), Joakim Sætre og Lone Bergland Christoffersen samler for første gang Dragvoll til en felles revy.
(Foto: Anette Sivertstøl)

Studentene Fredrik Florelius (t.v.), Joakim Sætre og Lone Bergland Christoffersen samler for første gang Dragvoll til en felles revy. Foto: Anette Sivertstøl

Leder for revykomiteen, Joakim Sætre, er personen bak ideen om å samle Dragvoll bak en felles revy. Tidligere har enkelte linjeforeninger på Dragvoll hatt egne revyer, men Sætre ønsket å gjøre dette enda større.

- Jeg synes det virket morsomt å samle alle linjeforeningene på Dragvoll rundt en felles revy, og vise at Dragvoll er mer enn bare et hus. Jeg sjekket stemningen hos linjeforeningene om det var engasjement for en felles revy, og det var det. Det blir veldig spennende, siden det er uprøvd, forteller Sætre.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Vil skape en tradisjon

Revysjef Lone Bergland Christoffersen og instruktør Fredrik Florelius er begge med i komiteen, og forteller at de ønsker å gjøre Dragvollrevyen til en tradisjon. De alle tre ser mot Gløshaugens sterke tradisjoner når det kommer til revyer. Selv om arbeidet er i tidlig fase, har de gjort seg noen tanker om hva de ønsker at revyen skal dreie seg om.

- Siden det er første felles revy, ønsker vi å lage en forestilling som symboliserer Dragvoll. Det blir mest sannsynlig noen vitser om Gløshaugen og Dragvoll, og vise at Dragvoll ikke er så dumme, sier Christoffersen.

Florelius ønsker å gjør det enda bedre enn Gløshaugens revyer.

- Vi ønsker å gruse Gløshaugen i revy, og skyte litt tilbake på Gløshaugen, sier han litt spøkefullt.

- Det skal bli en morsom revy i alle fall, fortsetter Florelius.

Revy av og for studenter

Sætre og Christoffersen er førsteårsstudenter på Sosialantropologi, mens Florelius er førsteårsstudent på Europastudier. Alle tre har erfaringer med revyer fra tidligere, og er for tiden aktive i linjeforeningene sine. Målet er å sette opp Dragvollrevyen på nyåret, og mye arbeid står foran den ivrige revygjengen.

- Det blir utfordrende, men vi gleder oss. Vi kommer til å ha en del møter fremover om hvordan vi skal sette opp revyen, hvordan rekruttere skuespillere og hvordan få finansiell støtte. Ikke alle stillingene er satt. Vi mangler vi økonomisjef, PR-sjef og kostyme-og maskesjef, forteller Sætre, som også er aktiv i kor på Studentersamfundet.

Selv om ikke alt er på plass, forteller Florelius at de begynner å utarbeide et manus i disse dager. De understreker at Dragvollrevyen er av og for studenter, og ønsker seg engasjerte studenter til å bli med i revyarbeidet.

Gleder seg til å se om det slår an

- Vi søker alle mulige personer til revyen og vil ha med mange forskjellige studieretninger, men helst fra Dragvoll. Jo flere folk jo bedre. Vi kommer til å ha en ledelse og mange smågrupper under oss. Vi gleder oss til å se om dette slår an, sier Sætre.

Christoffersen forteller at de ønsker å rekruttere studenter som begynner på det kommende skoleåret.

- Så når fadderuken er over, håper vi å få rekruttert en god del nye studenter, sier hun.

Selv om de ønsker å få med nye studenter, vil de også rekruttere nåværende studenter. Sætre oppfordrer studenter de allerede nå til å ta kontakt hvis man er begeistret for en revy på Dragvoll.

- Man kan melde sin interesse ved å sende oss en melding på Facebook-siden vår, sier Sætre.

LES OGSÅ: Vil forebygge seksuell trakassering i fadderuka


Fredrik Florelius (t.v.), Joakim Sætre og Lone Bergland Christoffersen sier det er sannsynlig med noen Gløshaugen-vitser og Dragvoll-vitser i den kommende revyen.
(Foto: Anette Sivertstøl)

Fredrik Florelius (t.v.), Joakim Sætre og Lone Bergland Christoffersen sier det er sannsynlig med noen Gløshaugen-vitser og Dragvoll-vitser i den kommende revyen. Foto: Anette Sivertstøl

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Entreprenørskolen 15 år:

- Vi ble sett på som en litt rar og annerledes gjeng


Trappehjelp for de som er dårlig til beins, digitale læringssystemer i økonomi og et system som høster informasjon fra tre millioner artikler hver dag.

Slik jobber sektoren med entreprenørskap

Egne sentre, studier og samarbeid med næringsliv.

Gjestekommentaren:

«Å glemme krever altså arbeid»

Hva er innovasjon? Vi forstår mer om vi kikker nærmere på termodynamikkens mekanismer, argumenterer pinsehelgens gjestekommentator, som etterlyser et «Thermodynamics of Innovations.»

Universiteter som foretak: Motstanden brer seg

I et opprop går Forskerforbundet ut mot Regjeringens åpning for å innføre foretaksmodellen ved landets universiteter og høgskoler. De er ikke alene om å markere motstand.