Studentvalget 2018:

Disse skal lede studenttinget ved NTNU det neste året

Torsdag ble medlemmene i arbeidsutvalget til NTNUs Studentting valgt.
Dette er det nye arbeidsutvalget. Leder Cecilie Bjørnsdotter Raustein (øverst til venstre), fagpolitisk ansvarlig Annbjørg Pasteur Stø, læringsmiljøpolitisk ansvarlig Åste Solheim Hagerup, stedlig leder Gjøvik Hååkon Heintz(nederst til venstre) og stedlig leder Ålesund Jim André Gjerde. Internasjonalt ansvarlig Rune Rosland var ikke tilstede da bildet ble tatt.
(Foto: Studenttinget NTNU)

Dette er det nye arbeidsutvalget. Leder Cecilie Bjørnsdotter Raustein (øverst til venstre), fagpolitisk ansvarlig Annbjørg Pasteur Stø, læringsmiljøpolitisk ansvarlig Åste Solheim Hagerup, stedlig leder Gjøvik Hååkon Heintz(nederst til venstre) og stedlig leder Ålesund Jim André Gjerde. Internasjonalt ansvarlig Rune Rosland var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Studenttinget NTNU

Det nyvalgte Studenttinget ved NTNU for 2019 samlet seg for første gang torsdag kveld for å velge ny ledelse. Etter halvannen time med grilling av lederkandidater ble Cecilie Bjørnsdotter Raustein valgt som ny studentleder ved NTNU.

- Jeg er selvsagt veldig fornøyd med å bli valgt til å lede Studenttinget, og det er med stor respekt jeg trer inn i vervet. Motkandidatene mine svarte veldig godt for seg, og jeg håper de vil følge oss videre. Jeg skal arbeide hardt for å kjempe studentenes sak i året som kommer, sier den påtroppende lederen i en pressemelding.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

LES OGSÅ: - Et godt valg, til tross for lav deltakelse

- I året som kommer skjer det mye spennende som det pågående arbeidet med campus, stortingsmelding om studentmobilitet og ikke minst kommunevalg. Sammen skal vi i arbeidsutvalget gjør vårt beste for å representere studentene på NTNU og kjempe deres sak, sier Raustein videre.

Avtroppende leder Sindre Kristian Alvsvåg omtaler også kandidatene til ledervervet som sterke, og sier i samme pressemelding at han er glad for at den nyvalgte ledere viser engasjement for jobben.

- Det er meg en stor glede og ære å få en så sterk og motivert arvtaker, sier han.

I tillegg til Raustein ble også fem andre personer valgt inn i Studenttingets arbeidsutvalg. Det er arbeidsutvalget som følger opp og gjennomfører vedtakene gjort i Studenttinget.

De fem er fagpolitisk ansvarlig Annbjørg Pasteur Stø, internasjonalt ansvarlig Rune Rosland, læringsmiljøansvarlig Åste Solheim Hagerup, stedlig leder i Gjøvik Håkon Heintz og stedlig leder i Ålesund Jim André Gjerde.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

NTNUs ledersamling:

Koselig med NTNU

Oppdal: Slik ser det ut når alt som kan krype og gå av NTNU-ledere drar ut på tur. Så langt har ingen vært sur.

Ytring:

Gi Nord universitet tid!

- Ingen kan vel ha trodd at den endringsprosessen vi må igjennom, kan skje i løpet av noen få år, skriver Nord-professor Hilde Gunn Slottemo i denne ytringen.

Internasjonalisering:

- Gå for de lavthengende fruktene

Hvordan bli mer internasjonal? Konkret: tilby etterutdanning i Norden. Grunnleggende: Professorene må bli internasjonale i sine hjerter.

- Universitetene er viktige for å motvirke polarisering

- Universitetene er en stabiliserende kraft i en omskiftelig verden, sa Jonas Gahr Støre da han talte til NTNU ledersamling.