Fotballtinget går inn for at trenerkurs gir studiepoeng

Et klart flertall ønsker å gjøre trenerutdanning mer attraktivt.
IL Nordlandet fremmet forslaget, og ønsker at Norges Fotballforbund skal sikre et utdanningsløp som gir studiepoeng. (Illustrasjonsbilde) 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

IL Nordlandet fremmet forslaget, og ønsker at Norges Fotballforbund skal sikre et utdanningsløp som gir studiepoeng. (Illustrasjonsbilde)  Foto: KRISTOFFER FURBERG

Fotballtinget vedtok søndag at forbundsstyret skal jobbe for at utdanningsløpet for fotballtrenere skal kunne resultere i studiepoeng.

Det var IL Nordlandet fra Kristiansund som fremmet forslaget, som hadde fått støtte av forbundsstyret på forhånd.

Motivasjonen er å gjøre det mer attraktivt å ta trenerutdanning. Klubben ønsker at Norges Fotballforbund skal videreutvikle sitt utdanningsforløp slik at det blir mulighet for å få studiepoeng.

Kun to stemte mot forslaget på forbundstinget søndag. 173 stemte for.

Dermed gjenstår det å se om forbundsstyret klarer å sørge for at studiepoeng for trenerkurs blir en realitet i fremtiden.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Tvingende nødvendig med sterkere fagmiljø

Det handler om være attraktive for studenter, ansatte og for omverden, skriver dekan Egil Solli om de endringene Nord universitet ønsker å gjennomføre.

Gjesteskribenten:

Skam er et hinder for å endre livsstil

Vi trenger ikke mer dårlig samvittighet i folkehelsearbeidet.

Ytring:

Misvisande argumentasjon om InnoCamp på Steinkjer

Eg er provosert over påstandane frå ordførar Gram og Ketil Lindseth sin ville kommentar i media, skriv innsendaren.

Universitetenes rolle i regionene

Nedlegging av studiesteder er foreslått på en slik måte at universitetet skal kunne høste langsiktige effekter i fremtiden.