Ytring

Norwegian svarer: "Grunnløse påstander"

- Grove påstander uten rot i virkeligheten, svarer Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen på kritikken om at selskapet ikke respekterer grunnprinsipper i norsk arbeidsliv.
- Norwegians regelverk er strengere enn myndighetenes krav, hevder Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen.
(Foto: Charlotte Sverdrup/Norwegian)

- Norwegians regelverk er strengere enn myndighetenes krav, hevder Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen. Foto: Charlotte Sverdrup/Norwegian

Påstandene som fremsettes om Norwegian i dette oppslaget er grunnløse.  At Norwegian «ikke respekterer grunnleggende prinsipper i norsk arbeidsliv» er svært grove påstander som ikke har noen rot i virkeligheten. Hvilke prinsipper refereres det til?

Norwegian avløste SAS som NTNUs foretrukne fglysqelskap fra høsten 2017. Avtalen varer i to år.
(Foto: Norwegian)

Norwegian avløste SAS som NTNUs foretrukne fglysqelskap fra høsten 2017. Avtalen varer i to år. Foto: Norwegian

 

Norwegian har i dag over 7000 medarbeidere, alle har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår og alle piloter og kabinansatte i Skandinavia har  kollektivavtale. Dersom du jobber som pilot eller kabinansatt – enten det er i Norwegian, SAS eller Widerøe - reguleres arbeidstiden og arbeidsmengden av europeiske luftfartsmyndigheter. 

Norwegians regelverk er sågar strengere enn myndighetenes krav, og våre flygende kolleger i Norge har en arbeidstidsordning som innebærer fem dager på jobb etterfulgt av fire dager fri. At noen misliker Norwegian må vi naturligvis leve med, men vi forventer at man forholder seg til fakta og et visst nivå av saklighet.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

NTL vil hindre at det blir noe av foretaksmodellen

- Vi sier klart nei til å gå fra forskning til faktura og vil ikke flytte makta fra politikere til styrene, sier Kjersti Barsok i NTL.

Gir gratis allergitest til studenter

At eksamensperioden og pollensesongen kommer samtidig, skaper hvert år problemer for allergiske studenter. I år får mange tilbud om gratis allergitest ved sitt campus.

Tøft i åpne landskap:

Fortvilte NTNU-ansatte i Brennpunkt-dokumentar

-  Vi har møtt mange fortvilte ansatte, sier programskaper Synnøve Bakke som står bak onsdagens Brennpunkt om kontor på NRK 1.

Kina-besøket:

- Ja, Kina er et totalitært samfunn

Shanghai: - Sensur av våre forskere er en absolutt grense, sier Gunnar Bovim. NTNUs rektor har bestemt seg for hvor grensa går for hva han tåler av innblanding fra kinesisk side før han trekker NTNU ut av landet.