Ytring:

NTNUs julehilsen skal være inkluderende

- Selvsagt burde NTNUs julehilsen inkludert tekst, skriver kommunikasjonssjef Siv Anniken Røv i dette svaret til kritikken om at NTNUs musikalske julehilsen ikke var tilpasset døve og hørselshemmede.
- Vi har i dag gjennomgått våre rutiner for produksjon av julehilsen, forsikrer kommunikasjonssjef Siv Anniken Røv. 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

- Vi har i dag gjennomgått våre rutiner for produksjon av julehilsen, forsikrer kommunikasjonssjef Siv Anniken Røv.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

NTNUs verdier sier at vi skal være kreative, kritiske, konstruktive og respektfulle. Dette er verdier vi tar på alvor i Kommunikasjonsavdelingen. Vi prioriterer inkludering høyt og har jobbet i mange år med å sikre at informasjon fra NTNU holder høy standard når det gjelder universell utforming.

Derfor er det leit å se at vi har vært upåpasselige i en sak som er viktig for alle. Jeg har forståelse for at kolleger opplever det ekskluderende når NTNUs julehilsen sendes ut på et språk de ikke kan ta del i, og selvsagt burde NTNUs julehilsen inkludert tekst.

Vi har i dag gjennomgått våre rutiner for produksjon av julehilsen, for å sikre at neste års produksjon holder samme standard for universell utforming som vi jobber for i all vår kommunikasjon.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Kan gå mot mer hjemmekontor

Siden i vår har hovedregelen for oppstart vært at NTNU-ansatte skal tilbake på campus i august. Nå skal NTNU revurdere innholdet i denne regelen.

KI-rektor advarer mot hardt klima i den svenske koronadebatten

Advarer mot et stadig hardere debattklima i kjølvannet av pandemien: KI-rektor Ole Petter Ottersen uttrykker uro for at Sverige skal havne i samme negative spiral som der USA befinner seg.

Studenter ble smittet av covid etter arrangement på campus

Fem studenter ved Aarhus universitet er smittet av covid etter å ha deltatt på ett stort arrangement på campus.

Semesterstart nærmer seg - studentledere holder pusten

For første gang foregår studiestart mens en pandemi pågår. Ledere av studentorganisasjoner i Trondheim ser fram til et nytt semester hvor studentene får innta campus igjen. Samtidig er de bekymret.