Ytring:

NTNUs julehilsen skal være inkluderende

- Selvsagt burde NTNUs julehilsen inkludert tekst, skriver kommunikasjonssjef Siv Anniken Røv i dette svaret til kritikken om at NTNUs musikalske julehilsen ikke var tilpasset døve og hørselshemmede.
- Vi har i dag gjennomgått våre rutiner for produksjon av julehilsen, forsikrer kommunikasjonssjef Siv Anniken Røv. 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

- Vi har i dag gjennomgått våre rutiner for produksjon av julehilsen, forsikrer kommunikasjonssjef Siv Anniken Røv.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

NTNUs verdier sier at vi skal være kreative, kritiske, konstruktive og respektfulle. Dette er verdier vi tar på alvor i Kommunikasjonsavdelingen. Vi prioriterer inkludering høyt og har jobbet i mange år med å sikre at informasjon fra NTNU holder høy standard når det gjelder universell utforming.

Derfor er det leit å se at vi har vært upåpasselige i en sak som er viktig for alle. Jeg har forståelse for at kolleger opplever det ekskluderende når NTNUs julehilsen sendes ut på et språk de ikke kan ta del i, og selvsagt burde NTNUs julehilsen inkludert tekst.

Vi har i dag gjennomgått våre rutiner for produksjon av julehilsen, for å sikre at neste års produksjon holder samme standard for universell utforming som vi jobber for i all vår kommunikasjon.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Gjesteskribenten:

Kallelse – ikke gjør det

Kallelse for å bedre kjønnsbalanse, er en dårlig løsning på et vanskelig problem, skriver gjesteskribent Helge Holden.

- At fagfolk styrer seg selv, er en fane vi må holde høyt

Den norske modellen passer som hånd i hanske med den akademiske kulturen, sa Emil A. Røyrvik da han innledet om kvalitetskultur og god ledelse for NTNUs ledere.

Styringsideologi et hinder for kvalitet i utdanningen

Styringsideologien som samles i begrepet New Public Management fungerer som en barriere mot utdanningskvalitet.

Ledersamling på Oppdal:

Diskuterte indikatorer som middel for å bli bærekraftig

Oppdal: Er bærekraftsindikator det som skal gjøre susen for at NTNU skal ta ned klimaavtrykket? Eller blir det nok et kulepunkt å hake av?