Sit ønsker nye studentboliger på Nardo

På det som i dag er en næringslivstomt like ved E6 på Nardo, ønsker studentsamskipnaden å bygge et sted mellom 600 og 1000 studentboliger.
Det er eiendommen disse to lagerbygningene står på, like ved E6 Moholtlia og fotballbanen på Nardo, Sit nå ønsker å bygge studentboliger på. 

Det er eiendommen disse to lagerbygningene står på, like ved E6 Moholtlia og fotballbanen på Nardo, Sit nå ønsker å bygge studentboliger på. 

Etter å ha solgt Steinan studentby tidligere i år ser Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim (Sit) nå på hvordan de skal kompensere for de tapte sengeplassene.

Den foreløpige løsningen er en plan om å bygge et sted mellom 600 og 1000 studentboliger på en tomt på Nardo hvor de per i dag har to næringsbygg.

- Vi er nå inne i en omreguleringsprosess hvor vi søker å omregulere fra nåværende næring til bolig, forteller Håvard Prytz, prosjektutvikler og eiendomforvalter i Sit.

Målet er å få unna anbudsrunde og valg av entreprenør i løpet av året, slik at de kan sende inn første utkast til ny reguleringsplan i starten av 2021.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Professor ved UiB tiltalt for å ha levert falske reiseregninger

En professor ved Universitetet i Bergen er tiltalt for grovt bedrageri.

Rekordlav flytende rente hos Lånekassen

Fra 1. september vil den flytende renta på studielån ligge på 1,539 prosent. Så lav har den aldri vært før.

Digital fotoautomat skal opprettholde smittevern på campus

En nettbasert løsning skal hindre kø blant studenter og ansatte som trenger adgangskort til semesterstart.

Ytring:

Kan vi gjøre Norges framtid til NTNUs sommervisjon?

NTNU-tankesmien bør ikke bare studere virkeligheter, men få nye virkeligheter til å oppstå, skriver Arne B. Johansen.