Nye smittetilfeller bekreftet mandag. Flere må nå teste seg

Event-området i Realfagsbygget er lagt til på listen over steder hvor en kan ha blitt eksponert for smitte.

Det dukker stadig opp flere tilfeller av koronasmitte blant NTNU-studenter.
Det dukker stadig opp flere tilfeller av koronasmitte blant NTNU-studenter.
Publisert Sist oppdatert

Tirsdag melder NTNU at tre studenter ble meldt smittet i løpet av mandag. To av dem hører til Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap, mens den tredje studerer ved Fakultet for ingeniørvitenskap.

Ingeniørstudenten har ifølge meldingen ikke vært innom campus i smitteførende fase, men det har begge studentene fra Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap.

Mandag ble det gitt beskjed fra smittevernkontoret i Trondheim at alle som har vært innom grupperom 6486C på Dragvoll onsdag 7. april, samt rom 402 i Hovedbygningen på Gløshaugen og Sit kafe Hangaren torsdag 8. april måtte melde seg for testing syv dager etter dato for mulig eksponering.

Nå har i tillegg Event-området i Realfagsbygget på Gløshaugen blitt lagt til på listen over steder en skal teste seg dersom en var torsdag 8. april.

En av de to studentene fra Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap er den samme som UA skrev om mandag.

I meldingen skriver NTNU også at «Smittesporing blir fortsatt vanskeliggjort fordi studenter og ansatte som er innom campus ikke bruker Check-in. Registrering av QR-koder er en forutsetning for å fortsatt kunne holde campusene åpne og hindrer samtidig at folk unødvendig må gå i karantene».

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Powered by Labrador CMS