Fire nye smittetilfeller:

Ber alle som har vært innom kafe eller grupperom om å teste seg

Tre studenter fikk i helgen bekreftet koronasmitte. En av dem var innom campus i smitteførende periode. Mandag ble et fjerde tilfelle bekreftet. Også denne studenten hadde vært innom campus

Totalt seks NTNU-studenter i Trondheim har fått påvist koronasmitte etter påsken.
Totalt seks NTNU-studenter i Trondheim har fått påvist koronasmitte etter påsken.
Publisert Sist oppdatert

I løpet av helgen fikk tre NTNU-studenter bekreftet koronasmitte, skriver NTNU på sine interne nettsider. En av disse har vært på campus i smitteførende periode, og smittevernkontoret i Trondheim kommune ber derfor alle som var innom samskipnadens kafe Hangaren torsdag 8. april mellom 12.00 og 13.30 om å ta kontakt for test 15. april uavhengig av om de har symptomer eller ikke.

Klokken 14:19 gikk det ut melding om at samme beskjed gjelder alle som har oppholdt seg på grupperom 6486C på Dragvoll onsdag 7. april. Disse skal melde seg for test 14. april. Like før klokken 16.00 bekrefter NTNU at dette er et nytt smittetilfelle. Den smittede tilhører Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap.

NTNU videreformidler beskjed fra kommunen om at det er viktig at alle som var til stede i det aktuelle tidsrommet holder avstand fra andre og er obs på symptomer frem til de har fått svar på testen.

Studenten som har vært innom campus Gløshaugen tilhører Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk. I tillegg er også en student ved Fakultet for medisin og helsevitenskap og en fra Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap bekreftet smittet. De to sistnevnte har ikke vært på campus i smitteførende periode.

Ifølge NTNU er det nå til sammen syv studenter i Trondheim som har fått påvist korona etter påske.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Powered by Labrador CMS