Hun blir ny leder for NTNU Havrom

Førsteamanuensen skal lede det tematiske satsingsområdet NTNU Havrom fra nyttår.
Siri Granum Carson 
        
            (Foto: ID/Sander de Wilde)

Siri Granum Carson  Foto: ID/Sander de Wilde

Siri Granum Carson tar over jobben som leder for NTNU Havrom etter Ingrid Schjølberg. Schjølberg har den siste tiden ledet satsningsområdet ved siden av jobben som dekan ved Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk ved NTNU.

Carson er førsteamanuensis på Program for anvendt etikk og underviser i forsknings-, næringslivs- og profesjonsetikk, ifølge en melding på NTNUs interne nettsider.

Der står det at hun for tiden forsker på bedrifters samfunnsansvar, bærekraftig forretningsdrift og ansvarlig innovasjon, i tillegg til at hun er leder for et nasjonalt senter for ansvarlig innovasjon.

Som del av den tverrfaglige ledergruppen ved NTNU Havrom har hun utviklet et eget pilotprogram som utforsker de etiske, sosiale, historiske, estetiske og kulturelle aspektene ved havteknologi.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

– Et virus skal ikke stoppe meg!

To ganger i året går Klovneløpet av stabelen i studentbyen Trondheim. På grunn av koronaviruset gjennomføres vårens etappe med én mann – og ikke i Trondheim.

Kommentar:

Åpne landskap post covid-19

Det skal bli interessant å følge NTNU-ledelsens kamp for å tvinge ansatte med cellekontor ut i åpne landskap til høsten. Pleksiglassprodusentene kan gå gode tider i møte.

Forskningsleder går av etter konflikt med EU

Professor Mauro Ferrari går av som leder for Det europeiske forskningsrådet (ERC) i frustrasjon over måten koronapandemien håndteres på i EU. Men han var allerede bedt om å trekke seg.

Doktorkandidat overlevar på under 3000 kroner i månaden

Når han har betalt husleiga, har doktorkandidat Seid Mussa Ahmed 2648 kroner igjen å leva av. Statsråd Henrik Asheim vil no ta opp situasjonen til internasjonale studentar.