Hun blir ny leder for NTNU Havrom

Førsteamanuensen skal lede det tematiske satsingsområdet NTNU Havrom fra nyttår.
Siri Granum Carson 
        
            (Foto: ID/Sander de Wilde)

Siri Granum Carson  Foto: ID/Sander de Wilde

Siri Granum Carson tar over jobben som leder for NTNU Havrom etter Ingrid Schjølberg. Schjølberg har den siste tiden ledet satsningsområdet ved siden av jobben som dekan ved Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk ved NTNU.

Carson er førsteamanuensis på Program for anvendt etikk og underviser i forsknings-, næringslivs- og profesjonsetikk, ifølge en melding på NTNUs interne nettsider.

Der står det at hun for tiden forsker på bedrifters samfunnsansvar, bærekraftig forretningsdrift og ansvarlig innovasjon, i tillegg til at hun er leder for et nasjonalt senter for ansvarlig innovasjon.

Som del av den tverrfaglige ledergruppen ved NTNU Havrom har hun utviklet et eget pilotprogram som utforsker de etiske, sosiale, historiske, estetiske og kulturelle aspektene ved havteknologi.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

NTNUs julehilsen skal være inkluderende

- Selvsagt burde NTNUs julehilsen inkludert tekst, skriver kommunikasjonssjef Siv Anniken Røv i dette svaret til kritikken om at NTNUs musikalske julehilsen ikke var tilpasset døve og hørselshemmede.

- Universitetenes autonomi har aldri vært absolutt

Knut H. Sørensen mener den norske stat er aktiv både på godt og vondt i utformingen av universitetspolitikk, og viser til 16 reforminitiativ de siste 20 årene.

Kronikk:

Slik kan NTNU bli bedre på å ta imot internasjonale studenter

- En ny og ukjent student som ikke snakker norsk havner utrolig fort i en internasjonal boble, skriver forfatterne av denne kronikken, som oppfordrer NTNU til å ta linjeforeningene i bruk i integreringen av studenter fra utlandet.

- En julehilsen som ekskluderer

«Jeg har nå fått NTNUs julehilsen på e-post fra rektor for fjerde gang, og igjen fikk jeg vondt i magen. I år var det ekstra ille, og nå skal jeg forklare hvorfor,» skriver NTNU-stipendiat Toril Ringsø i i denne ytringen.