Hun blir ny leder for NTNU Havrom

Førsteamanuensen skal lede det tematiske satsingsområdet NTNU Havrom fra nyttår.
Siri Granum Carson 
        
            (Foto: ID/Sander de Wilde)

Siri Granum Carson  Foto: ID/Sander de Wilde

Siri Granum Carson tar over jobben som leder for NTNU Havrom etter Ingrid Schjølberg. Schjølberg har den siste tiden ledet satsningsområdet ved siden av jobben som dekan ved Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk ved NTNU.

Carson er førsteamanuensis på Program for anvendt etikk og underviser i forsknings-, næringslivs- og profesjonsetikk, ifølge en melding på NTNUs interne nettsider.

Der står det at hun for tiden forsker på bedrifters samfunnsansvar, bærekraftig forretningsdrift og ansvarlig innovasjon, i tillegg til at hun er leder for et nasjonalt senter for ansvarlig innovasjon.

Som del av den tverrfaglige ledergruppen ved NTNU Havrom har hun utviklet et eget pilotprogram som utforsker de etiske, sosiale, historiske, estetiske og kulturelle aspektene ved havteknologi.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Tror ikke NTNU vil fusjonere med tidligere HiNT

Aksel Tjora tror ikke NTNU kommer til å ta tidligere HiNT under sine vinger. – Men samtidig så har NTNU blitt et annet universitet etter fusjonen. NTNU burde kanskje ta et tydeligere regionalt ansvar isteden for å prøve å være et toppuniversitet? spør han.

Her har de mål om å skape et «levende laboratorium»

Ny strategi skal gjøre området rundt Elgeseter gate i Trondheim til et «innovasjonsdistrikt i verdensklasse».

Vedum lover flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021.