Hun blir ny leder for NTNU Havrom

Førsteamanuensen skal lede det tematiske satsingsområdet NTNU Havrom fra nyttår.
Siri Granum Carson 
        
            (Foto: ID/Sander de Wilde)

Siri Granum Carson  Foto: ID/Sander de Wilde

Siri Granum Carson tar over jobben som leder for NTNU Havrom etter Ingrid Schjølberg. Schjølberg har den siste tiden ledet satsningsområdet ved siden av jobben som dekan ved Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk ved NTNU.

Carson er førsteamanuensis på Program for anvendt etikk og underviser i forsknings-, næringslivs- og profesjonsetikk, ifølge en melding på NTNUs interne nettsider.

Der står det at hun for tiden forsker på bedrifters samfunnsansvar, bærekraftig forretningsdrift og ansvarlig innovasjon, i tillegg til at hun er leder for et nasjonalt senter for ansvarlig innovasjon.

Som del av den tverrfaglige ledergruppen ved NTNU Havrom har hun utviklet et eget pilotprogram som utforsker de etiske, sosiale, historiske, estetiske og kulturelle aspektene ved havteknologi.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Fem studentledere:

Statsbygg bør ikke få overta byggene

Skal vi bedrive fremragende forskning, utdanning og innovasjon så er det en dårlig ide å ta fra oss råderetten over egne bygg, skriver fem studentledere.

Ytring:

Vi må sikre forskning som fellesgode

Jeg mener det er viktig å løfte blikket og diskutere åpen publisering som del av et større hele: Åpen forskning handler om å utnytte teknologi og forvalte resultater og data til fellesskapets beste, skriver administrerende direktør John-Arne Røttingen i Forskningsrådet.

To forskere siktet av PST og suspendert fra NTNU

To fast vitenskapelig ansatte ved NTNU etterforskes for blant annet om de kan ha gitt Iran informasjon som bidrar til framstilling av masseødeleggelsesvåpen. De to er suspendert og risikerer avskjedigelse fra NTNU.

Studentsamskipnadene vil bygge 2.475 studentboliger

Studentsamskipnadene landet rundt har søkt om støtte til å bygge 2.475 studentboliger, opplyser Kunnskapsdepartementet.