Merete Kvidal gir seg som prosjektdirektør for campusutvikling

Prosjektdirektøren er blitt grepet av mulighetene i Multiconsult og begynner i ny jobb til høsten.

Merete Kvidal her i et styremøte sammen med Ingrid Bouwer Utne
Publisert Sist oppdatert

I en melding til rektoratet og dekaner forteller prosjektdirektør of campussamling, Merete Kvidal, at hun gir seg som prosjektdirektør. Til høsten av blir hun regiondirektør Midt i Multiconsult. Multiconsult er ifølge Kvidal en av regionens største kunnskapsbedrifter med nærmere 250 høyt udannede og erfarne medarbeidere.

UA skrev tidligere om at Kvidal søkte på stillingen som fylkesrådmann i fjor.

Kvidal viser i meldingen til at hennes arbeidstid handlet om NTNUs samfunnsoppdrag og trekker frem flere av prosjektene hun har jobbet med, blant annet campussamling, Senter for Psykisk helse og Ocean Space Centre.

«Det har vært meningsfylt og givende! Ikke minst fordi jeg jobber med fine folk i og rundt NTNU, som har kompetanse i bøtter og spann, er lyttende, tydelig, modige og smarte,» skriver Kvidal om tiden hun har jobbet i NTNU.

Hun trekker frem fokus på samfunnsansvar og bærekraft, spennende oppdrag og prosjekter, sterk faglighet og ambisjoner om sterkere flerfaglighet som grunner til at hun nå går til Multiconsult. «Jeg identifiserer meg med visjonen og har blitt grepet av mulighetene de har, - og ser komme,» forteller Kvidal.