De skal representere studentene i NTNU-styret

Resultatet fra Studentvalget 2023 er nå klart, Anders Lie Hagen og Matilde Brox Bordal skal være studentenes stemme i NTNU-styret fra etter sommeren.

Anders Lie Hagen og Matilde Brox Bordal blir styrerepresentanter ved NTNU
Anders Lie Hagen og Matilde Brox Bordal blir styrerepresentanter ved NTNU
Publisert

Anders Lie Hagen og Matilde Brox Bordal fikk studentenes tillit, det skriver valgstret i en pressemelding.

I år var det 40 424 stemmeberettigede studenter på NTNU. Av disse var det 3314 som stemte i valget, noe som gir en oppslutning på 8.2 prosent.

Brox Bordal er 25 år, og tar en mastergrad i Europastudier ved det Humanistiske fakultet.

- Studentpolitikken er noe jeg har brent for i mange år og jeg gleder meg til å starte arbeidet i NTNU styret i august. Årets valgkamp har vært spennende og lærerik med så mange gode kandidater. Jeg vil takke mine motkandidater for en god valgkamp og alle studentene som har gitt meg tilliten.

Lie Hagen er 24 år, og går lektorutdanningen i samfunnsfag ved Samfunns- og utdanningsvitenskaplige fakultet.

- Det har vært gode kandidater og en spennende valgkamp. Jeg er beæret over tilliten fra studentene til å være deres representant i NTNU-styret. Etter mange år i studentdemokratiet vet jeg hvilken betydning dette viktige vervet kan ha. Jeg gleder meg til å lære mye og begynne arbeidet i august.

Valget gikk fra 27.03 til 30.03. Det er også valgt inn to vararepresentanter til styret. Vararepresentantene er Johan Grøgaard og Gina Kristine Steen Aarheim.