Gro Dæhlin ny viserektor ved NTNU Gjøvik

Dæhlin går til jobben fra stilling som seniorrådgiver i rektors stab.

Gro Dæhlin overtar viserektorstillingen i Gjøvik etter Jørn Wroldsen.
Gro Dæhlin overtar viserektorstillingen i Gjøvik etter Jørn Wroldsen.
Publisert

Dette melder NTNU på Innsida.

Dæhlin tiltrer stillingen som viserektor for en fireårsperiode fra 1. august 2021, etter Jørn Wroldsen. Hun er i dag seniorrådgiver i rektors stab, har i to perioder vært konstituert som avdelingsleder ved avdeling for utdanningskvalitet i Trondheim og var med i utvalget som utformet Fusjonsplattformen i 2015.

Rektor Anne Borg er glad for at Dæhlin takket ja til stillingen.

- Jeg ser veldig frem til at Gro skal stake ut videre kurs for NTNU i Gjøvik, og jeg setter stor pris på å samarbeide med henne. Gro har erfaring fra ulike deler av NTNU og jeg vet hun forstår dynamikken i organisasjonen godt. Hun tar med seg viktig kunnskap om og kjennskap til hele organisasjonen inn i stillingen. Gro kommer til å bli en god viserektor for Gjøvik og hele NTNU, så dette gleder jeg meg til, sier Anne Borg.

Dæhlin var prorektor ved Høgskolen i Gjøvik fra 2003 til 2016 og satt som nestleder i høgskolestyret fra 2003 – 2011. Hun var innstilt til viserektorstillingen etter Nils Kalstad, som i stedet valgte å takke ja til jobben som leder for institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Powered by Labrador CMS