ansa

ANSA har fått ny president

ANSA avholdt denne helgen generalforsamling i Oslo. Øyvind Bryhn Pettersen er valgt til å lede organisasjonen det neste året.

Øyvind Bryhn Pettersen er ANSAs nye president.
Publisert

- Jeg takker for tilliten og gleder meg til å ta fatt på den viktige jobben med å representere norske studenter i utlandet, sier nyvalgt president Øyvind Bryhn Pettersen.

Det skriver ANSA i en pressemelding.

ANSA er samskipnad og interesseorganisasjon for norske studenter i utlandet og gjennomførte generalforsamling denne helgen, 6.-7. august, i Oslo.

Generalforsamlingen vedtok også flere politiske standpunkt for organisasjonen. Blant annet ble utfordringen knyttet til folketrygd et gjentagende tema, da mange ikke kan jobbe ved siden av studiene når de er studenter i utlandet.

- Jeg kommer til å kjempe for at utenlandsstudenter skal ha muligheten til å jobbe ved siden av studiene i utlandet uten å risikere å miste plassen i folketrygden, sier Pettersen.

Pettersen har studert romfartsteknikk i Delft i Nederland. Han har vært tillitsvalgt ved ANSAs lokallag i Nederland og har det siste året sittet i hovedstyret til ANSA.

Følg UA på Facebook og Instagram.