Vurderer å utsette nytt økonomi- og lønnssystem

- Økt risiko innenfor kritiske områder, sier prosjektleder for BOTT ØL. Nå skal de vurdere om innføringen av nytt system må utsettes i ett år.

Jens Petter Nygård er prosjektleder for implementeringen av nytt økonomi- og lønnssystem ved NTNU.
Publisert Sist oppdatert

- Med økt risiko innenfor kritiske områder må vi vurdere om vi skal fortsette som planlagt med innføring 1. januar 2022, eller om vi skal utsette innføringen til 1. jannuar 2023, sier prosjektleder Jens Petter Nygård, prosjektleder for innføringen av nytt økonomi- og lønnssystem ved NTNU, i en melding på intranettet.

Det nye systemet er en del av BOTT-samarbeidet (Bergen, Oslo, Tromsø og Trondheim). 4. oktober skal styringsgruppen gi sin anbefaling til rektor.

Ved Universitetet i Bergen har de allerede innført det nye systemet, men rollen som pilotuniversitet har vært langt fra smertefri. Der har de både slitt med lønnsutbetalinger og innkjøp som følge av feil i de nye systemene.

I meldingen på NTNUs intranett står det at det nå er satt opp elleve punkter en må ha kontroll på, eller en plan for, for at risikoen ved innføringen av systemet skal være akseptabel. Det er disse elleve punktene som skal vurderes i møtet 4. oktober.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.