Slutter som organisasjonsdirektør

Organisasjonsdirektør Ida Munkeby har bedt om avløsning og kommer til å være ute av NTNUs ledergruppe innen neste sommer.
Ida Munkeby, her under et styremøte i fjor sommer, har bedt om avløsning fra jobben som organisasjonsdirektør. 
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Ida Munkeby, her under et styremøte i fjor sommer, har bedt om avløsning fra jobben som organisasjonsdirektør.  Foto: KRISTOFFER FURBERG

- Det er en tid for alt. Det ligger ingen dramatikk bak beslutningen. Jeg får snart inn i mitt niende år som organisasjonsdirektør, og nå har jeg rett og slett lyst til å påta meg andre oppgaver og jobbe litt mer i dybden en stund. Jeg står imidlertid på for fullt helt til jeg får avløsning, sier Ida Munkeby i en melding lagt ut på NTNUs intranett.

Der kommer det frem at hun i september varslet Anne Borg om at hun ønsker avløsning fra sin stilling. Munkeby kommer til å fratre stillingen senest til sommeren neste år.

Munkeby sier videre i meldingen at hun synes det passer godt å fratre samtidig som NTNU skal ansette 13 nye ledere, slik at den som skal overta som organisasjonsdirektør får være med på etableringen av ny ledergruppe.

Ifølge meldingen ønsker hun å fortsette i en annen stilling ved NTNU, men det er ikke bestemt hvilken rolle og oppgaver hun vil få.

Munkeby har vært organisasjonsdirektør siden oktober 2012.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Norge til topps i forskning på klimaendringer

Norge er det landet i verden som forsker mest på klimaendringer justert for landets størrelse viser analyse fra Nifu. - Vi produserer tre ganger så mye som landets størrelse skulle tilsi.

Gjesteskribenten:

Hvem «eier» egentlig døden?

Et merkelig spørsmål vil kanskje noen hevde. Likefullt har dette spørsmålet dukket opp hos meg flere ganger dette siste året, hvor jeg som gjesteskribent for UA har delt ulike refleksjoner knyttet til min mors død for snart et år siden.

18 nye tilfeller av korona ved NHH

De siste to døgnene har 18 studenter ved Norges Handelshøgskole i Bergen fått bekreftet koronasmitte.