Har ledet instituttet midlertidig i et år, nå får han jobben fast

Mark Pasquine skal lede Institutt for internasjonal forretningsdrift i Ålesund.

Marc Vincent Pasquine er ansatt som instituttleder ved NTNU.
Publisert

Mark Pasquine har blitt ansatt som instituttleder ved Institutt for internasjonal forretningsdrift, Fakultet for økonomi. Det melder fakultetet i en pressemelding på NTNU Nyheter.

Det siste året har han hatt den samme stillingen midlertidig, nå er det altså klart at han får den fast. Pasquine skal sitte som leder for det Ålesund-baserte instituttet fram til 2029.

Dekan er godt fornøyd

Pasquine har ifølge fakultetets pressemelding doktorgrad i markedsføring fra Norges Handelshøyskole, NHH. Han var førsteamanuensis II ved NHH i elleve år, og har vært ansatt ved Institutt for internasjonal forretningsdrift (IIF) siden 2010.

- Jeg er veldig godt fornøyd med at Mark Pasquine nå formelt er tilsatt i den stillingen han har fungert i det siste året, sier dekan Monica Rolfsen i pressemeldingen.

- Jeg kjenner Mark som strategisk, tydelig og beslutningsdyktig, samtidig som han er lyttende og inkluderende. Han har også et «utenfra-blikk» og er god på nettverksbygging, som er verdifullt for et institutt og fagmiljø som er opptatt av relasjoner både nasjonalt og internasjonalt, sier Rolfsen.

- Takknemlig for tilliten

Pasquine har tidligere ledet en rekke studieprogram, samt hatt ansvar for veiledning av masteroppgaver og ph.d.-kandidater, i tillegg til undervisning og forskning.

- Jeg er takknemlig for tilliten jeg har fått til å fortsette i rollen som instituttleder, med det gode arbeidsmiljøet og de spennende arbeidsoppgavene vi har ved IIF. Vi skal opprettholde vårt aktive forskningsmiljø og bygge sterke tverrfaglige relasjoner, sier Pasquine selv.

Følg UA på Facebook og Instagram.