UA søker nyhetsjegere

Vil du bli en del av laget?

Vi søker deg som kan innsynsverktøy. Som kan kunsten å bygge relasjoner. Som vil ha det trivelig på jobb.

Vil du bli en av laget? Døra står åpen. Fra venstre Anne Lovise Finnøy, Benedikt Erikstad Javorovic, Mari Rian Hanger og Tore Oksholen.
Publisert Sist oppdatert

Universitetsavisa (UA) søker to reportere i fast, hel stilling. Er du interessert? Vi ønsker av deg at du har god kjennskap til forskning og høyere utdanning, samt at du kjenner NTNU.

I Universitetsavisa vil du få jobbe i et tett team hvor det legges vekt på at man bidrar til å utvikle journalistiske prosjekter i fellesskap. Vi gjør hverandre gode. Vi legger vekt på å ha det trivelig på jobb. Hver dag.

UA har eksistert i drøye 30 år. Første utgave utkom 12. september 1991. Siden har mye hendt. NTNU har vokst og er landets største universitet. UAs oppdrag er det samme – betrakte verden sett fra NTNUs posisjon. Avisa har i dag fem faste årsverk, redaktøren inkludert, samt en vikar.

Hva vi behøver av deg? Det kan du lese mer om i stillingsannonsen. Det viktige er dette: Du er en nyhetsjeger som både kan elektroniske innsynsverktøy og kunsten å bygge relasjoner til verdifulle kilder. Du er nemlig også en trivelig og omgjengelig person.

Hva vi tilbyr? Det kan du også lese mer om i annonsen. I kortform: Vi krever mye av oss selv og hverandre.

Søknadsfrist 29. august.

Til jobbannonsen.

Det skal være kjekt å gå på jobb.