Vil du bli en del av laget vårt?

Livskraftig trettiåring søker friskt blod

Ble tittelen for tabloid? Alternativt: UA ansetter nyhetsjeger. Eller: Universitetsavisa utvider redaksjonen med hel, fast stilling.

Ledig plass i sofaen for engasjert reporter. Fra venstre Tore Oksholen, Solveig Mikkelsen, Espen H. Bjørgan, Mari Rian Hanger og Benedikt Erikstad Javorovic.
Publisert

Den som får jobben får muligheten til å påvirke retningen avisa tar. UA har eksistert i drøye 30 år. Første utgave utkom 12. september 1991. Siden har mye hendt. NTNU har vokst og er landets største universitet. UAs oppdrag er det samme – betrakte verden sett fra NTNUs posisjon.

Når redaksjonen nå utvider med et årsverk er hensikten blant annet å styrke den nasjonale dekningen. Derfor åpnes det for at du som søker jobben kan sitte primært i Oslo, hvor vi har lagt til rette for at du vil få kontorplass i et journalistisk relevant fagfellesskap. I så fall vil vi at du tilbringer noen dager i måneden sammen med oss på Gløshaugen i Trondheim.

(Noen mener for øvrig at UA har NTNUs fineste kontorlokaler)

Om du som tilsettes har base i Trondheim, forutsettes vilje og interesse for betydelig reisevirksomhet til Oslo.

Hva vi behøver av deg? Det kan du lese mer om i stillingsannonsen. Det viktige er dette: Du er en nyhetsjeger som både kan elektroniske innsynsverktøy og kunsten å bygge relasjoner til verdifulle kilder. Du er også en trivelig og omgjengelig person.

Hva vi tilbyr? Det kan du også lese mer om i annonsen. Essens: Vi krever mye av oss selv og hverandre.

Det skal være fint å gå på jobb. Hver dag.

Søknadsfrist: 13. mars.

Til jobbannonsen

UA for 30+ år siden, den aller første utgaven.