- Mye temperatur og uro

Administrativ og faglig organisering behandles i NTNUs styre i dag onsdag ettermiddag.
Styremøte 15. juni 2016. Ida Munkeby. 

Styremøte 15. juni 2016. Ida Munkeby. 

Fungerende styreleder Nils Kristian Nakstad åpnet møtet med å minne forsamlingen om normer for høvisk atferd: Vennlig og respektfull holdning overfor styrekolleger er hva som forventes.

Vide fullmakter til rektor

NTNU-styret har satt av både onsdag kveld og torsdag til styremøtet. De to store sakene faglig og administrativ organisering sto på sakslista onsdag kveld.

Styret er bedt om å vedta faglig organisering for NTNU i Gjøvik og i Ålesund, samt å vedta prinsippene for administrativ organisering. I tilrådingen til styret anbefales det å gi rektor forholdsvis vide fullmakter når det gjelder detaljer i faglig og administrativ organisering. Styret bes om å holde seg til prinsippene.

Temperatur og bekymring

- Jeg opplever ganske mye temperatur og bekymring i den fasen vi nå er inne i, sier organisasjonsdirektør Ida Munkeby.

Hun opplyser at hun kom rett fra campus Gjøvik, hvor hun og ”fusjonsgeneral” Trond Singsaas møtte representanter for ledelse, ansatte og studenter.

LES OGSÅ: Kryptisk om campus
LES OGSÅ: De tillitsvalgte skal få medvirke
LES OGSÅ: Rektors stab fra 60 til 15

Fungerende styreleder Nils Kristian Nakstad åpnet møtet med å minne styret om viktigheten av høflig og resepektfull framferd. 
        
            (Foto: Kristoffer Furberg)

Fungerende styreleder Nils Kristian Nakstad åpnet møtet med å minne styret om viktigheten av høflig og resepektfull framferd.  Foto: Kristoffer Furberg

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Historien om en knapp

Fredag før pinse varslet NTNU at «#MeToo-knappen» endelig var på plass. Den skulle egentlig vært klar innen 1. mai 2019. Og innen 1. oktober 2018.

Planlegger ny studentlandsby ved NTNU i Gjøvik

Planen er å bygge 170-190 studenthybler i Mustad Næringspark.

Nina Sandberg tar ikke gjenvalg

Utdanningspolitiker Nina Sandberg (Ap) vil slippe nye koster til fra høsten 2021.

Universitetene er ikke et middel for politikere

- Finansieringssystemet til universitetene må ikke bli brukt til politisk styring av utdanningstilbud, skriver tre representanter for sammenslutningen New University Norway i denne ytringen.