Seks studenter ønsker å sitte i NTNU-styret det neste året

Tre kvinner og tre menn ønsker å være studentenes stemme i NTNUs øverste organ.
Seks studenter har meldt sitt kandidatur til de to studentplassene i NTNU-styret, her avbildet under et styremøte på Oppdal i januar. 
        
            (Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Seks studenter har meldt sitt kandidatur til de to studentplassene i NTNU-styret, her avbildet under et styremøte på Oppdal i januar.  Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

Da fristen for å melde sitt kandidatur til de to studentplassene i NTNUs styre gikk ut var det seks kandidater som hadde meldt seg.

De seks er Sigrun Haugdal Hitland, Vilde Marie Larsen, Karoline Abildsnes, Per Kristian Røkkum Berget, Kenneth Klungland Stange og Adrian Heyerdahl.

Studentrepresentantene i styret velges for ett år, og får i tillegg til vervet tilbud om en heltidsstilling i studentdemokratiet som del av studenttingets ledergruppe.

I dag er det Siri Arnesen og Philip Lautin Jackson som sitter i styret som representant for studentene.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Tvingende nødvendig med sterkere fagmiljø

Det handler om være attraktive for studenter, ansatte og for omverden, skriver dekan Egil Solli om de endringene Nord universitet ønsker å gjennomføre.

Gjesteskribenten:

Skam er et hinder for å endre livsstil

Vi trenger ikke mer dårlig samvittighet i folkehelsearbeidet.

Ytring:

Misvisande argumentasjon om InnoCamp på Steinkjer

Eg er provosert over påstandane frå ordførar Gram og Ketil Lindseth sin ville kommentar i media, skriv innsendaren.

Universitetenes rolle i regionene

Nedlegging av studiesteder er foreslått på en slik måte at universitetet skal kunne høste langsiktige effekter i fremtiden.