Seks studenter ønsker å sitte i NTNU-styret det neste året

Tre kvinner og tre menn ønsker å være studentenes stemme i NTNUs øverste organ.
Seks studenter har meldt sitt kandidatur til de to studentplassene i NTNU-styret, her avbildet under et styremøte på Oppdal i januar. 
        
            (Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Seks studenter har meldt sitt kandidatur til de to studentplassene i NTNU-styret, her avbildet under et styremøte på Oppdal i januar.  Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

Da fristen for å melde sitt kandidatur til de to studentplassene i NTNUs styre gikk ut var det seks kandidater som hadde meldt seg.

De seks er Sigrun Haugdal Hitland, Vilde Marie Larsen, Karoline Abildsnes, Per Kristian Røkkum Berget, Kenneth Klungland Stange og Adrian Heyerdahl.

Studentrepresentantene i styret velges for ett år, og får i tillegg til vervet tilbud om en heltidsstilling i studentdemokratiet som del av studenttingets ledergruppe.

I dag er det Siri Arnesen og Philip Lautin Jackson som sitter i styret som representant for studentene.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

UA-kommentaren:

En debatt på nippet til å gå bananas

Det nærmer seg politisk behandling av NTNUs store campusprosjekt. Det er nå det gjelder. Da er det fristende for aktørene å ty til retoriske virkemidler.

To nye meritterte undervisere ved NTNU

Førsteamanuensis Paula Rice og professor Arne Krokan er tildelt stats som meritterte undervisere.

Bevar ironien?

«Utbygging av Vestskråningen og ivaretakelse av grøntarealer er ikke gjensidig utelukkende. En utadrettet utbygging av Vestskråningen vil sannsynligvis føre til større bruk av den minst brukte delen av Høyskoleparken.» skriver styret ved Studentersamfundet i denne ytringen.

The big challenge: Ein festival for folk flest?

«Store og flotte ord, men handlingar talar som kjend høgare enn ord, og det å setje ein skyhøg pris på billettane gjer festivalen utilgjengeleg for mange studentar. Kven er neste generasjon som skal forsøke å løyse framtidas utfordringar viss ikkje studentane?» skriv studentleiaren i denne ytringa.