Han er eneste søker til jobben som instituttleder ved ISA

Totalt 16 personer har søkt på syv instituttlederstillinger.

Øyvind Eikrem ønsker å bli instituttleder ved Institutt for sosialt arbeid.
Publisert Sist oppdatert

I en melding på Innsida kommer det frem at til sammen 16 personer har søkt på de syv instituttleder-stillingene som ble lyst ut ved Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap.

Ved to av instituttene er det bare en søker. Øyvind Eikrem ønsker å bli å leder av Institutt for sosialt arbeid, mens en søker unntatt offentlighet ønsker å bli leder for Institutt for psykologi.

Ved Institutt for geografi er det Gunhild Setten, Jan Ketil Rød og en søker unntatt offentlighet som ønsker lederjobben, mens det ved Institutt for lærerutdanning er Ingfrid Thowsen, Lise Vikan Sandvik, Mari Nygård og Elin Morud som kjemper om toppjobben.

Ved Institutt for pedagogikk og livslang læring søker Marit Honerød Hoveid, Marte Bratseth Johansen og Ingrunn Dahler Hybertsen på stillingen som instituttleder.

Aksel Tjora og Johan Fredrik Rye er de to søkerne til stillingen som instituttleder ved Institutt for sosiologi og statsvitenskap, og Harald Aspen og Lorenzo Cañás Bottos søker stillingen ved Institutt for sosialantropologi.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.