Nå får Kalvskinnet og Dragvoll kantine

Sit gjenåpner kantiner og selvbetjente kiosker på ulike campus. Mye holder fortsatt stengt.

Kantina på Kalvskinnet i Akrinn-bygget.
Kantina på Kalvskinnet i Akrinn-bygget.
Publisert

Nå tar Sit tilbake flere ansatte og åpner kantinene på Kalvskinnet og Dragvoll. I tillegg åpner de selvbetjente tillitsbaserte matstasjoner på Olavskvartalet, Fotofagskolen og Idrettsbygget på Gløshaugen.

Fra tirsdag 2. mars vil kantinene igjen stå klar til å betjene campusene som så langt dette semesteret har manglet et kantinetilbud.

Universitetsavisa har tidligere skrevet om at studenter ved Dragvoll har opplevd at andre campus har blitt prioritert under Gløshaugen, som har hatt åpne serveringssteder en stund. Leder for linjeforeningen Leviathan mente det var på tide at Dragvoll fikk kantine.

- Nå åpner vi med nok ansatte til at det skal være et normalt tilbud, forteller direktør for campustjenester hos Sit, Espen Holm.

Direktør for campustjenester hos Sit, Espen Holm sier de ønsker å se hvor mye studenter og ansatte bruker kantinene.
Direktør for campustjenester hos Sit, Espen Holm sier de ønsker å se hvor mye studenter og ansatte bruker kantinene.

Nedstengninger kan skje på kort varsel

Sit kafe Dragvoll vil foreløpig være åpent fra 09.00-14.00. Mens Kalvskinnets åpningstider blir 08.00-14.30. Holm forteller at de vil følge med og gjøre observasjoner på om det blir nødvendig å øke kapasiteten på driften.

- Det er fortsatt begrenset aktivitet på NTNU og anbefalt hjemmekontor. Vi lever i en dans med viruset og nye nedstengninger er alltid en mulighet. I Bergen skjedde det på svært kort varsel, forteller Holm.

Endringer på selvbetjente kiosker

Flere serveringssteder vil i mellomtiden fortsette å være stengt, deriblant Sit kafe Øya, Kafe sito Dragvoll og Sit kafe Tyholt. Det er fortsatt ingen informasjon om når disse eventuelt vil åpne.

Holm forteller også at de selvbetjente matstasjonene, såkalte Trust Meals, som tidligere har vært åpne, nå også har gjennomgått noen endringer. Blant annet vil man nå kunne benytte en ny digital betalingsløsning og det vil komme visuelle endringer på eksisterende kiosker.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Powered by Labrador CMS