Disse skal lede Velferdstinget det kommende året

Mangel på kandidater gjør at man fremdeles ikke har utnevnt stedfortredende leder i Gjøvik.

Ellinor Benedikte Anjali Lindström er påtroppende leder av Velferdstinget.
Publisert Sist oppdatert

Velferdstinget i Gjøvik, Ålesund og Trondheim hadde sitt konstituerende møte tirsdag, hvor det kommende årets arbeidsutvalg ble valgt.

Ny leder i Velferdstinget er Ellinor Bendeikte Anjali Lindstöm, som studerer nanoteknologi ved NTNU.

- Å få jobbe heltid for studentenes beste er noe jeg går inn i med ærefrykt og stor glede. Det er et svært viktig og spennende år vi går inn i nå hvor blant annet studentfrivilligheten må bygges skikkelig opp igjen etter et år med korona, og psykososial helse blant studentene må stå øverst på dagsorden. Med så dyktige folk rundt meg er jeg sikker på at vi kan gjøre en forskjell for studentene i året som kommer, sier hun.

VTs nye arbeidsutvalg blir dermed:

  • Leder – Ellinor Benedikte Anjali Lindström, NTNU, 22 år.
  • Nestleder – Svein-Erik Strandabø Olsen, NTNU, 36 år.
  • Foreningsansvarlig – Ferdinand Tomek Marnburg, NTNU, 23 år.
  • Koordinerings- og medieansvarlig – Eniko Toth, NTNU, 26 år.

Velferdstinget har også stedlige ledere i Gjøvik og Ålesund. Nyvalgt stedlig leder i Ålesund er Henriette Johansen. I Gjøvik har man ennå ikke funnet en ny stedlig leder. Avtroppende leder i Velferdstinget Kenneth Stange opplyser til UA i en epost at dette skyldes at man ikke har funnet kandidater. I en pressemelding sier han ellers at «det er utrolig tøft å stille til valg, og jeg vil applaudere alle studentene som tok steget og stilte til arbeidsutvalget i Velferdstinget. Jeg ser frem til en god overlappsperiode med det nye arbeidsutvalget, og gleder meg til å følge deres arbeid det neste året».

Det nye arbeidsutvalget trer formelt inn i vervene sine 01. juli.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.