Han skal lede Institutt for internasjonal forretningsdrift

I dag overtar Mark Pasquine stafettpinnen som ny instituttleder ved Institutt for internasjonal forretningsdrift ved NTNU i Ålesund.

Her bytter tidligere instituttleder Hans Solli-Sæther og den nye instituttlederen Mark Pasquine kontor.
Publisert Sist oppdatert

Mark Pasquine overtar jobben etter Hans Solli-Sæther. Den tidligere instituttlederen har kun lovord om sin arvtaker.

- Mark har lang erfaring med undervisning og studieprogramledelse fra NTNU. Han kjenner således våre bachelor- og masterprogrammer svært godt og vil bidra til kontinuerlig forbedring av studieprogram og læringsmiljø. Med sin internasjonale bakgrunn vil han styrke instituttets satsing på internasjonalisering, sier Solli-Sæther i en pressemelding.

Ønsker å øke bevissthet

Pasquine har en MBA fra Babson College i USA, som er verdens ledende MBA-program i entreprenørskap, samt en PhD i markedsføring fra NHH.

I tillegg har han mange års erfaring innen markedskommunikasjon og reklame som kundeansvarlig i store USA-baserte firmaer som Digitas og Epsilon.

Mark Pasquine har vært ved NTNU (Høgskolen i Ålesund) siden 2010.

I pressemeldingen sier den ferske instituttlederen har han ser frem til å fortsette utviklingen av instituttet.

I 2020 vant Mark Pasquine studentenes studiepris som den beste underviseren ved NTNU i Ålesund.

- Jeg ser frem til å fortsette utvikling både når det gjelder studieprogram og forskningskvalitet. Samtidig håper jeg også på å øke bevisstheten rundt avdelingen vår, spesielt ettersom fakultetet vårt jobber mot AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Busines) handelshøyskoleakkreditering, sier Pasquine.

Gleder seg til studiestart

Nå som Pasquine er på plass i den nye jobben gleder han seg til studiestart.

- Jeg er spent på å følge studentene våre fra start til eksamen og se at de utvikler ferdighetene som hjelper dem å lykkes i fremtidige karrierer, sier han.

Pasquine vært studieleder for både bachelor- og masterprogram ved NTNU, samt utviklet universitetets EVU-tilbud (etter- og videreutdanning) ved instituttet.

I 2020 vant Mark Pasquine studentenes studiepris som den beste underviseren ved NTNU i Ålesund.