Studentene skal ha liveshow før immatrikuleringen

Teller ned til studiestarten.

Annik Magerholm Fet holder tale for de nye studentene i 2021. Også i år er det planlagt livesending til studenter samlet i forelesningssaler.
Publisert Sist oppdatert

Mandag 15. august er det duket for studiestart og immatrikulering ved NTNU. I forkant av de offisielle seremoniene vil det ifølge Innsida være mulig å følge nedtellingen til immatrikuleringen minutt for minutt i to direktesendte liveshow.

De to timelange livesendingene starter 08.30 og 11.30. Det er studenter og programledere Ida, Lan, Kentaro og Wilhelm som skal «ta temperaturen på campus, gi nyttige tips og triks både for dagen og for studietida og ellers følge det som skjer på den store dagen».

Det loves også direktesendte innslag fra både Trondheim, Gjøvik og Ålesund og «seerne inviteres til å bidra med både stemningsrapporter og spørsmål. De ulike studentorganisasjonene vil også slippe til for å fortelle om sine aktiviteter og tilbud.»

Også mandagens immatrikulering vil foregå i form av en sending der studentene samles på sine nye studier. Etter immatrikuleringen går fadderuka av stabelen.

Les også: Leder av Velferdstinget Øystein Fruseth Christiansen sier de har lært fra fjorårets situasjon med festing og støy på Møllenberg.