Feiret gjenåpning

Annonserte slutten på QR-registrering

Det var ikke kake igjen etter NTNU-erne hadde fått forsynt seg i Hangaren.

Det var applaus for at studenter og ansatte ved NTNU forhåpentligvis snart har dratt fram mobilen for å registrere seg med QR-kode for siste gang.
Publisert

På fredag var det gjenåpningsfeiring på NTNUs campuser. Ledelsen ved NTNU og Sit bydde på kake for å takke alle for innsatsen etter 561 dager med digital undervisning, hjemmekontor og en berg- og dalbane av skiftende råd og regler.

Under livesendinga fra Hangaren på Stripa, med bidrag fra andre campus, ble det også annonsert slutten på registrering av oppmøte på campus fra mandag. I hvert fall i denne omgang. Dette til applaus fra de oppmøtte.

Jazzstudentene i We Take Requests hyller 50-tallsjazz.

I tillegg var det kunstneriske bidrag med både Samfundets orkester, Strindens og husbandet We Take Requests fra jazzlinja ved NTNU.

Føles ikke helt som den ordentlige gjenåpninga

- Nå skulle vi bare hatt litt alkohol!

Blant de oppmøtte var studentene Eivind Kvalvik og Ole Kristian Skogly som går 3. året på Fysikk og matematikk. De var begge fornøyd med kaka.

- Ja, den smakte veldig godt, forteller Skogly.

Eivind Kvalvik og Ole Kristian Skogly synes NTNU har håndtert koronapandemien godt.

Likevel sier de at akkurat denne gjenåpninga ikke føles mer seremoniell enn noe annet.

- Det føltes vel mer som en ordentlig gjenåpningsfeiring da byen åpnet for et par uker siden. Det har for det meste vært ganske vanlig på campus en stund nå. Vi har hatt fysiske forelesninger helt siden starten av semester, sier Kvalvik.

På flere kantiner var det lang kø for å få seg et stykke.

Først og fremst er de glad for at det endelig føles ganske normalt å være på univervisetet igjen.

Dessverre var det ikke alle som fikk sikret seg kake. 40 minutter etter serveringa startet var det fortsatt kø langt ut av Sit-kafeen og mange måtte se skuffet på mens de siste stykkene forsvant.

Ikke alle fikk sitt velfortjente kakestykke.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.