Volda-dekan midlertidig omplassert

Audhild Gregoriusdotter Rotevatn omplasseres til en stilling i høyskolens ledelse mens det arbeides videre med å bedre arbeidsmiljøet.
Medieavdelingen ved Høgskulen i Volda har fra og med mandag av ny midlertidig dekan. 
        
            (Foto: HiVolda)

Medieavdelingen ved Høgskulen i Volda har fra og med mandag av ny midlertidig dekan.  Foto: HiVolda

sine nettsider skriver Høgskulen i Volda at det er dosent Odd Ragnar Hunnes som fra og med mandag 12.august er konstituert som dekan ved Avdeling for mediefag.

Han tar over jobben til Audhild Gregoriusdotter Rotevatn som midlertidig omdisponeres til den sentrale ledelsen ved høyskolen.

Bakgrunnen for omplasseringen er en misnøye med ledelsen, noe som ble kjent gjennom en arbeidsmiljøundersøkelse tidligere i år.

Til Dagens Næringsliv har Rotevatn gjennom sin advokat sagt at hun ikke mener det er rettslig grunn til å omplassere henne, og hun tar derfor forbehold om videre skritt i saken.

Til Khrono sier Johann Roppen, rektor ved høyskolen, at saken foreløpig ikke er ferdig behandlet.

- Det som er viktig å få frem er at arbeidet med å bedre arbeidsmiljøet holder frem, så det er ikke en sak som er ferdig nå, sier han og legger til at ledelsen i det lengste forsøkte å dra i land en frivillig ordning i stedet for omplassering, men at dette ikke lot seg gjøre.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Gjesteskribenten:

Jeg ble redd etter at jeg skrev om sang i skolen

Da Nora Kulset skrev et lite blogginnlegg om sang i skolen, erfarte hun at det finnes nettroll der ute som skriver stygge e-poster. Skikkelig stygge e-poster.

Ytring:

Fem spørsmål til den som vil bli rektor ved NTNU (ok, sju da)

Nina Lager Vestberg kommer med sine innspill til spørsmål som bør stilles i intervjurunden.

Rektorjobben ved NTNU:

Aalborg-rektor sier han ble oppfordret til å søke

- Det er vanskelig å si nei når man får en slik mulighet, sier rektor Per Michael Johansen ved Aalborg Universitet om jobben som rektor ved NTNU.

Over 500 har signert kampanje for likelønn blant stipendiater

Da det ble klart at 30.000 kroner kunne skille to stipendiater ansatt med noen dagers mellomrom startet en gjeng stipendiater i Agder underskriftskampanjen mot lønnsforskjeller. I skrivende stund har kampanjen 547 underskrifter.