Volda-dekan midlertidig omplassert

Audhild Gregoriusdotter Rotevatn omplasseres til en stilling i høyskolens ledelse mens det arbeides videre med å bedre arbeidsmiljøet.
Medieavdelingen ved Høgskulen i Volda har fra og med mandag av ny midlertidig dekan. 
        
            (Foto: HiVolda)

Medieavdelingen ved Høgskulen i Volda har fra og med mandag av ny midlertidig dekan.  Foto: HiVolda

sine nettsider skriver Høgskulen i Volda at det er dosent Odd Ragnar Hunnes som fra og med mandag 12.august er konstituert som dekan ved Avdeling for mediefag.

Han tar over jobben til Audhild Gregoriusdotter Rotevatn som midlertidig omdisponeres til den sentrale ledelsen ved høyskolen.

Bakgrunnen for omplasseringen er en misnøye med ledelsen, noe som ble kjent gjennom en arbeidsmiljøundersøkelse tidligere i år.

Til Dagens Næringsliv har Rotevatn gjennom sin advokat sagt at hun ikke mener det er rettslig grunn til å omplassere henne, og hun tar derfor forbehold om videre skritt i saken.

Til Khrono sier Johann Roppen, rektor ved høyskolen, at saken foreløpig ikke er ferdig behandlet.

- Det som er viktig å få frem er at arbeidet med å bedre arbeidsmiljøet holder frem, så det er ikke en sak som er ferdig nå, sier han og legger til at ledelsen i det lengste forsøkte å dra i land en frivillig ordning i stedet for omplassering, men at dette ikke lot seg gjøre.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Gjesteskribenten:

Ville dagens studenter klart å bevare Bakklandet og Møllenberg?

Det er vanskelig å engasjere studentmassen, men vi studenter bør velge å engasjere oss aktivt i by- og campusutformingen ved å verne om trehusbebyggelsen i Grensen.

- En toppstyrt lederstil

Visjonær, men ikke flink nok til å ivareta de ansatte, er Kristin Dæhlis karakteristikker av Bovims periode som rektor.

Nybø: Bovim har stor politisk teft

- Gunnar Bovim har stor politisk teft. Det er en stor styrke ved ham som person, sier statsråd Iselin Nybø.