Vil bli nestleder i NSO

Cecilie Raustein var leder av Studenttinget ved NTNU i 2019. Nå engasjerer hun seg nasjonalt og vil bli nestleder i Norsk studentorganisasjon.
Cecilie Bjørnsdotter Raustein 
        
            (Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Cecilie Bjørnsdotter Raustein  Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

Cecilie Raustein håper å bli valgt som nestleder på NSOs landsmøte 17.-19. april.

– Jeg har tenkt lenge på dette, og engasjementet har bare vokst, sier hun til Khrono.

Hun vil bli nestleder fordi hun liker å jobbe på tvers av alle områder. Hun ønsker ikke å stille til valg som leder.

– Jeg trives egentlig godt med å jobbe litt mer i bakgrunnen, og så vil jeg ha muligheten til å jobbe mye med organisasjon og kultur, sier hun til Khrono.

Les også: Disse skal lede studenttinget ved NTNU det neste året.

Raustein har gjort ferdig en bachelor i matematiske studier. Dette året tar hun et årsstudium i nordisk språk og litteratur.

Hun mener studentbevegelsen fortsatt har en lang vei å gå med de store kjernesakene- studentboligdekning og studiestøtte. Hun ønsker også å bruke erfaringene hun fikk med å samle studentdemokratiene ved NTNU til å jobbe for å samle medlemslagene i NSO enda mer.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Regjeringen vil la noen studenter få vende tilbake

Universiteter, høyskoler og fagskoler åpner for noen studenter og ansatte, sa statasminister Erna Solberg på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

Nettbasert undervisning:

– Litt anarki i valg av digitale løsninger

Professor Rune Hjelsvold har sett på hvordan det egentlig går med den nettbaserte undervisningen på NTNU. – Underviserne bruker 28 ulike verktøy, det blir uoversiktlig, sier han.

Store forskjeller mellom fakulteter:

SU gir bokstavkarakterer til nesten alle studentene

NTNU har besluttet å endre 370 emner hvor det avlegges eksamen denne våren fra bokstavkarakter til enten bestått eller ikke bestått. Ved Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap (SU) endrer de bare tre emner.

Medisinprofessor, overlege og dikter

Unni Syversen er professor i endokrinologi ved NTNU, overlege ved St. Olavs hospital - og skriver dikt om koronaepidemien.