En sjette student har fått korona

Det ble mandag kveld kjent at en sjette student i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Onsdag holdes et møte om smittesituasjonen.
Nok en NTNU-student er nå smittet. Onsdag holdes et møte med lederne for studentorganisasjonene. 
        
            (Foto: Espen Halvorsen Bjørgan)

Nok en NTNU-student er nå smittet. Onsdag holdes et møte med lederne for studentorganisasjonene.  Foto: Espen Halvorsen Bjørgan

Adresseavisen meldte mandag kveld at nok en student i Trondheim har blitt koronasmittet.

NTNU melder på Innsida at vedkommende tar fag både ved Fakultet for ingeniørvitenskap og Det humanistiske fakultet. Den smittede har ikke vært på campus de siste dagene, og har bare deltatt i digital undervisning.

Smittekilden er kjent.

Kommuneoverlege Tove Røsstad sier til Adresseavisen at de nå har fått identifisert smittevei for alle de seks smittede studentene siste tre dager.

Hun sier også at det ikke er grunnlag for å hevde at vi har å gjøre med en superspreder.

Møte med studentorganisasjonene

NTNU og Trondheim kommune arrangerer onsdag ettermidag et møte med lederne for studentorganisasjonene i Trondheim, i forbindelse med det pågående smitteutbruddet i byen.

Møtet holdes digitalt. Under møtet skal kommuneoverlege Tove Røsstad og smittevernoverlege Elizabeth Kimbell snakke, og prorektor ved NTNU, Marit Reitan, skal orientere om studier og studentliv i en pandemi.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Oppfordrer til hjemmeeksamen

NTNU har oppfordret alle fagmiljøene til å endre eksamensform til hjemmeeksamen der det er mulig.

Thomassen klager NTNU inn for Sivilombudsmannen

Professor Øyvind Thomassen klager NTNU inn for Sivilombudsmannen for behandlingen han ble utsatt for i forbindelse med IHS-striden.

Mener forholdet mellom NTNU og Sintef gnisser

NTNU og Sintef konkurrerer om de samme oppdragene, prosjektene og forskningsmidlene, advarer direktør Magnus Langseth i SFI Casa ved NTNU.

NTNU vs Eikrem:

NTNU engasjerte to advokatbyråer

NTNU har benyttet seg av to ulike advokatbyråer i forbindelse med prosessen mot Øyvind Eikrem.