UA søker vikarer

Universitetsavisa søker etter 1-2 reportere (vikarer). Vi søker motiverte nyhetsjegere som jobber raskt og selvstendig.

Illustrasjonsfoto. Journalisten på dette bildet har ikke noe med stillingsannonsen å gjøre.
Illustrasjonsfoto. Journalisten på dette bildet har ikke noe med stillingsannonsen å gjøre.

Universitetsavisa (UA) er på utkikk etter 1-2 reportere som er tilgjengelig for oppdrag på kort varsel, samt som har anledning til å tre inn i vikariater i forbindelse med sykdom og ferier gjennom året. Stillingene rapporterer til ansvarlig redaktør.

UA er ei nettavis som dekker norsk akademia fra NTNUs posisjon. Vårt primære nedslagsfelt er NTNU og byen og landsdelen omkring, samt Osloregionen og de som har sitt virke ved de større universitetene i landet. Redaksjonen består av fire skrivende medarbeidere. Aktivitetsnivået er høyt. I fjor økte vi med seksti prosent i antall unike brukere. Vi passerte en halv million sidevisninger med god margin.

Hva ønsker vi av deg? Det er nødvendig med interesse for, og innsikt i, NTNU, forskning og høyere utdanning, studentliv.

Hva tilbyr vi deg? En mulighet til å følge tett et samfunnsfelt som av stadig flere pekes ut som avgjørende for hva landet skal leve av, og for, i årene som kommer.

Som reporter i UH-sektoren vil du møte folk som forventer at du er bredt orientert og holder høyt presisjonsnivå. Fra redaksjonen vil det bli forventet at du jobber godt under tidspress.

Se hele annonsen her

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Powered by Labrador CMS