Ledersamling flyttes til mai

NTNUs årvisse ledersamling flyttes fra januar til mai på grunn av smittesituasjonen.

Anne Borg på ledersamling Oppdal 16. januar 2020: Året etter samlet lederne seg i det digitale rom. Om omikron slipper taket blir det møte i et fysisk rom i mai i år.
Publisert Sist oppdatert

Endringslogg: Totimersmøtet omtalt i siste avsnitt skjer den 24. januar, ikke 25.

NTNU har tradisjonen tro arrangert en todagers samling i andre halvdel av januar gjennom flere tiår. Samlingen har vært en anledning for rektor til å møte instituttledere, samt dekaner og etatsledere på ulike nivå, til å stake ut en kurs for året som står foran. Denne samlingen ble holdt på Røros de første årene, og ble siden flyttet til Hotel Skifer på Oppdal, hvor den ble værende i en årrekke.

I fjor ble ledersamlingen for første gang flyttet over i det digitale rom, på grunn av pandemien som rammet landet tidlig 2020. Lenge hadde man en forhåpning om å la arrangementet gå som planlagt i 2022, men omikron satte en stopper for de planene.

I stedet for å flytte samlingen over i det digitale rommet også i år, har rektor Anne Borg nå besluttet å utsette arrangementet til henimot sommeren, i håp om at smittesituasjonen da har roet seg tilstrekkelig til at det er tilrådelig å samle 150-180 personer i samme sal.

- Rektor gjorde dette valget fordi hun ser verdien i å samles fysisk, opplyser faggruppeleder Kari Rueslåtten.

Datoene som er satt av er femte og sjette mai, på Scandic Hotel på Hell, slik den opprinnelige planen var.

Rektor vil holde en totimers digital samling med lederne som vanligvis deltar på januarsamlinga den 24. Dette møtet vil ikke være åpent for utenforstående.