Ingen passende søkere til jobben som campusdirektør

Konstituert direktør Hanna Maria Jones er ikke aktuell i jobben, fordi hun begynner i ny stilling utenfor NTNU. Nå lyses stillingen som direktør ved Avdeling for campussamling ut på nytt.

Hanna Maria Jones forlater campusprosjektet og NTNU, og starter i ny jobb ved Skatteetaten.
Publisert

UA skrev i februar at det var seks søkere til stillingen som avdelingsdirektør ved NTNUs avdeling for campussamling. Blant dem var konstituert direktør for campussamlingen, Hanna Maria Jones.

Men nå lyses stillingen ut på nytt, fordi man ikke har funnet en passende person til jobben.

- Vi hadde et lite antall aktuelle søkere. Samtidig har Hanna Maria Jones sagt opp sin stilling og er derfor ikke søker til stillingen, sier Bjørn Haugstad, direktør for organisasjon og infrastruktur. 

- Krevende stilling

Derfor blir det nå en ny runde, for å finne riktige person til å jobbe videre med campussamlingen ved NTNU.

- Jeg har konkludert med at vi tar ny runde for å sikre et bredere tilfang av godt kvalifiserte søkere til en så viktig og krevende stilling, sier Haugstad.

Stillingsannonsen ligger nå hos Jobbnorge, med søknadsfrist 22. april. 

Takket ja til annen jobb

Konstituert avdelingsdirektør Hanna Maria Jones bekrefter at hun har fått seg ny jobb utenfor NTNU.

- Jeg har fått ny jobb i Skatteetaten. Jeg valgte å takke ja til denne jobben, framfor å vente på å vite om jeg fikk jobben som avdelingsdirektør for Enhet for campussamling. Derfor har jeg nå trukket søknaden min ved NTNU, sier Jones. 

Hanna Maria Jones jobbet som kommunikasjonsansvarlig for campusutvikling ved NTNU fra 2016-2022, før hun gikk over i stillingen som konstituert prosjektdirektør for campusutvikling i 2022.  

Jones starter i sin nye jobb 3. juni.

Følg UA på Facebook og Instagram.