Fikk ingen passende søkere sist, disse søkte runde to

NTNU ville ikke ha noen av søkerne til campusdirektør sist gang den ble utlyst. Én søker prøver seg likevel på nytt.

Den som får stillingen vil få nok å bryne seg på med NTNUs store campussamlingsprosjekt.
Publisert Sist oppdatert

Universitetsavisa omtalte tidligere at NTNU lyste ut stillingen som campusdirektør på nytt. Universitetet opplevde de ikke fikk nok relevante søkere.

I mellomtiden har hun som har vært konstituert i stillingen fått ny jobb i Skatteetaten, der hun begynte i starten av denne måneden.

På denne rundens søkerliste er det i alt fem søkere. Én av søkerne fra forrige runde prøver seg igjen. Det er Tom Myrvold, tidligere ordfører for Høyre i Ørland kommune.

Med unntak av Myrvold er de andre søkerne nye.

Søkerlista ble først omtalt av Nidaros.

Dette er de seks søkerne til stillingen

Navn Alder Nåværende stilling Kommune Kjønn
Helge Johansen54Senior prosjektleder COWI NorgeMann
Søker er unntatt offentlighetMann
Siv Therese Underland49EiendomssjefKvinne
Arild Bjerkan52Prosjektleder for campussamlingenTrondheimMann
Hege Lægreid Gangstø54Seksjonsleder Arkitektur, Henning Larsen Architects ASTrondheimKvinne
Tom Myrvold53Sjef Virksomhetsstyring KampflyprogrammetØrlandMann

Blant annet finner man Arild Bjerkan, som for ikke lenge siden ble prosjektleder for campussamling. Det er en av lederstillingene redt under direktøren. Denne uka ble han også konstituert prosjektdirektør

Helge Johansen er prosjektleder hos konsulentselskapet Cowi. Han er utdannet sivilingeniør fra NTH/NTNU ved institutt for samferdselsteknikk.

Siv Therese Underland er også å finne på søkerlisten. Til Nidaros sier hun at hun stortrives med jobben på St. Olav, der hun har vært eiendomssjef siden 2022, men at stillingen på NTNU er veldig interessant faglig sett. Hun har tidligere vært regionsjef i Forsvarsbygg Region Midt i sju år.

Hege Lægreid Gangstø, som er seksjonsleder for arkitektur i firmaet Henning Larsen har også bakgrunn fra NTNU, hvor hun tidligere har studert arkitektur.

En søker er også unntatt offentlighet. Det blir seks med tidligere omtalte Myrvold, som i tillegg til ordfører-stillingen har hatt en rekke lederjobber innen forsvaret.  

Følg UA på Facebook og Instagram.