Hederspris til Gry Eva Alterskjær

Gry Eva Alterskjær har fått Forskerforbundets hederspris.
Gry Eva Alterskjær har fått Forskerforbundets hederspris, en særskilt utmerkelse som kan tildeles medlemmer som har hatt tillitsverv i minst ti år.  
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Gry Eva Alterskjær har fått Forskerforbundets hederspris, en særskilt utmerkelse som kan tildeles medlemmer som har hatt tillitsverv i minst ti år.   Foto: KRISTOFFER FURBERG

Gry Eva Alterskjær har vært tillitsvalgt for lokallagets medlemmer i mer enn ti år, hvorav nær sju år som hovedtillitsvalgt. I lederperioden har lokallaget vokst fra ca 1.000 til i overkant av 1.600 medlemmer, skriver forskerforbundet.no.

Samtidig som hun har vært hovedtillitsvalgt har hun blant annet vært forhandlingsleder for Unio-forbundene og ledet det lokale konfliktberedskapsarbeidet for Unio.

Forskerforbundets hederspris er en særskilt utmerkelse som kan tildeles medlemmer som over en samlet periode på ti år har hatt tillitsverv i lokallag eller fagpolitisk forening.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Nord universitet:

15 ansatte kan bli sagt opp på lærerutdanninga

Levanger: - Det er tungt å gå og gruble på dette og det preger praten under lunsj. Alle er usikre på hva som skal skje, sier Ole Petter Vestheim  og Tore Kristian Aune.

NTNU best i landet i europeisk stipendordning  

Midlene fra Marie Sklodowska-Curie Individual Fellows er fordelt, og NTNU gjør det best av de norske universitetene.

NTNUs campussamling blir trolig ikke ferdig før i 2030

Målsetningen var at NTNUs samlede campus skulle stå klart i 2025. Prosjektdirektør Merete Kvidal tror alt er klart først i 2030. Byggestart er utsatt til 2024.

Nord universitet:

Her bidrar studentene med fengende musikk i lunsjen

Hver fredag møter ansatte, studenter og lokalbefolkning opp for å få med seg huskonserten på campus Levanger.