Hederspris til Gry Eva Alterskjær

Gry Eva Alterskjær har fått Forskerforbundets hederspris.
Gry Eva Alterskjær har fått Forskerforbundets hederspris, en særskilt utmerkelse som kan tildeles medlemmer som har hatt tillitsverv i minst ti år.  
        
            (Foto: KRISTOFFER FURBERG)

Gry Eva Alterskjær har fått Forskerforbundets hederspris, en særskilt utmerkelse som kan tildeles medlemmer som har hatt tillitsverv i minst ti år.   Foto: KRISTOFFER FURBERG

Gry Eva Alterskjær har vært tillitsvalgt for lokallagets medlemmer i mer enn ti år, hvorav nær sju år som hovedtillitsvalgt. I lederperioden har lokallaget vokst fra ca 1.000 til i overkant av 1.600 medlemmer, skriver forskerforbundet.no.

Samtidig som hun har vært hovedtillitsvalgt har hun blant annet vært forhandlingsleder for Unio-forbundene og ledet det lokale konfliktberedskapsarbeidet for Unio.

Forskerforbundets hederspris er en særskilt utmerkelse som kan tildeles medlemmer som over en samlet periode på ti år har hatt tillitsverv i lokallag eller fagpolitisk forening.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Regjeringen vil la noen studenter få vende tilbake

Universiteter, høyskoler og fagskoler åpner for noen studenter og ansatte, sa statasminister Erna Solberg på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

Nettbasert undervisning:

– Litt anarki i valg av digitale løsninger

Professor Rune Hjelsvold har sett på hvordan det egentlig går med den nettbaserte undervisningen på NTNU. – Underviserne bruker 28 ulike verktøy, det blir uoversiktlig, sier han.

Store forskjeller mellom fakulteter:

SU gir bokstavkarakterer til nesten alle studentene

NTNU har besluttet å endre 370 emner hvor det avlegges eksamen denne våren fra bokstavkarakter til enten bestått eller ikke bestått. Ved Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap (SU) endrer de bare tre emner.

Medisinprofessor, overlege og dikter

Unni Syversen er professor i endokrinologi ved NTNU, overlege ved St. Olavs hospital - og skriver dikt om koronaepidemien.