Oppfordrer til hjemmeeksamen

NTNU har oppfordret alle fagmiljøene til å endre eksamensform til hjemmeeksamen der det er mulig.
For mange studenter blir det ikke tradisjonell eksamen, heller ikke dette semesteret.  
        
            (Foto: Frida H. Gullestad)

For mange studenter blir det ikke tradisjonell eksamen, heller ikke dette semesteret.   Foto: Frida H. Gullestad

– Fagmiljøene har frist på seg til 1. november med å melde tilbake hvilke emner som endrer form til hjemmeeksamen, skriver prorektor Marit Reitan til Under Dusken.

Fortsatt er det opp til fagmiljøene selv å vurdere hvilke emner det er faglig forsvarlig å endre eksamensformen på, ifølge studentavisa. Men skal eksamen ikke gjennomføres som hjemmeeksamen, må det begrunnes.

NTNU har varslet at mer utførlig informasjon skal komme denne uka på Innsida.

Prorektor Marit Reitan til Under Dusken sier at faglærerne strekker seg langt for å lage gode løsninger for studenter som ikke kan eller ønsker å møte på campus. Det er imidlertid ikke lett for NTNU å vite hvem som sitter i karantene. Det er opp til studentene selv å informere faglærer eller studieveileder om dette. Reitan oppfordrer studenter som ikke ønsker å møte på campus, til å kontakte studieveileder.

– Vi har ikke mulighet til å tilrettelegge i stort monn for studenter som ikke reelt er i risikogruppa. Vi ønsker å komme studenter i møte i så stor grad som det er praktisk mulig. Studenter som er i ei risikogruppe skal få den tilrettelegginga de trenger uansett, sier hun til avisa.
UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

UA mener:

Dekantilsettinger: Utvalget av kandidater er for skrint

Prosessen med å ansette prorektorer er avsluttet. Snart skjer tilsetting av NTNUs dekaner. Sikrer dagens ordning at man får et godt nok utvalg av kandidater? Tja.

Gjesteskribenten:

Jeg valgte å si nei til cellegift

Mitt såkalte valg var jo ikke noe som ble gitt meg. Det oppsto fordi jeg stilte spørsmål.

- Hvorfor er det viktig å diskutere medvirkning?

- Debatten om medvirkning kommer aldri opp ved utenlandske universiteter. Hvorfor er den så viktig i Norge? spurte eksternt styremedlem Maria Strømme.

PST: Kina og Russland spionerer på norsk oljeteknologi

PST mener russiske, kinesiske og andre lands etterretningsorganisasjoner henter informasjon om den Norske oljesektoren.