Rektor toner flagg: De første reaksjonene

Minutter etter at Bovim har tonet flagg i fusjonsdebatten, summer salen av reaksjoner. UA har spurt fem, og fått fem ulike synspunkter.
Temaet er fusjon, og NTNUs ledere følger intenst med.  
        
            (Foto: Tore Oksholen)

Temaet er fusjon, og NTNUs ledere følger intenst med.   Foto: Tore Oksholen

Margrethe Aune, instituttleder tverrfaglige kulturstudier:

Jeg går for å utsette hele beslutningen. Jeg er enig med hva Knut H Sørensen og Per Morten Schiefloe har sagt. Saken er for dårlig utredet,  beslutningsgrunnlaget er for dårlig. Vi bør lære av tidligere fusjonsprosesser.

Olav Bolland, instituttleder energi- og prosessteknikk: Bovim virker usikker. Det kan virke som om han har et delt styre. For min egen del heller jeg stadig mer mot alternativ C.

Monica Rolfsen, instituttleder industriell økonomi og teknologiledelse: Jeg er fortsatt klar tilhenger av alternativ A. De fleste ved mitt institutt er mot fusjon. Beslutningsgrunnlaget er uklart, saken for dårlig utredet og det har vært for dårlig medvirkning.

Kristian Steinnes, leder for Forskerforbundet ved NTNU: Dette er en komplisert sak, og jeg mener det er ikke bras å komme med et klart signal så seint i en så tung prosess. Det har ikke vært noen god utredning i forkant.

Kristian Tangene studentrepresentant i NTNUs styre:  Jeg vil ikke si foreløpig hva jeg lander på. Vi må ha en prosess i studentorganene først. Det viktige er at vi må fatte en beslutning som gjør NTNU enda bedre.

null
Reaksjonene på rektors argumentasjon for fusjon, spriker i alle retninger. 

Reaksjonene på rektors argumentasjon for fusjon, spriker i alle retninger. 

Relaterte artikler

Rektor går for fusjon

Oppdal: - Jeg mener fusjon i en eller annen form er det beste valget for NTNU, sier rektor Gunnar  Bovim til universitetets ledere akkurat nå.

UA vil gjerne ha dine kommentarer. Kommentarer fra anonymiserte brukere og kommentarer med personangrep vil bli slettet. Kommentarer som inneholder lenker må godkjennes manuelt. Det kan derfor ta noe tid før slike kommentarer dukker opp i kommentarfeltet.
comments powered by Disqus
Siste fra forsiden

Ytring:

Ei innføring i studentdemokratiet

«Ikkje nøl med å ta kontakt. Vi er her for deg, og ingenting er for smått eller for stort!» skriv leiaren for Studenttinget ved NTNU i denne ytringa.

Rapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter

Amazon, Microsoft og Intel setter verden i fare med utvikling av drapsroboter, heter det i en nederlandsk rapport.

Gjesteskribenten:

Ble media misbrukt av aktører i IHS-konflikten?

Det er å håpe at redaksjonene i UA og Khrono diskuterer sin dekning av IHS-saken nå i ettertid med et selvkritisk blikk.

Fire NTNU-ansatte melder om seksuelle overgrep

Fire NTNU-ansatte har opplevd at noen har skaffet seg seksuell omgang med dem ved bruk av vold, eller har følt seg tvunget, truet eller presset til seksuell omgang de siste 12 månedene.