Disse har søkt jobben som instituttleder

Den innstilte kandidaten til instituttlederjobben ved Institutt for design takket i januar nei til stillingen. Stillingen er derfor lyst ut på nytt. Dette er søkerne: 

Institutt for design hører til under Fakultet for arkitektur og design. Fakultetet har avdelinger både i Trondheim og Gjøvik.
Publisert Sist oppdatert

Endringslogg: I etterkant av publisering har det blitt lagt inn info om hvem som har fungert som instituttleder og stedlig leder siden juli 2023. 

Søknadsfristen til stillingen som instituttleder ved Institutt for design gikk ut 7. april. To av kandidatene som søkte jobben under første utlysning den 1.november i fjor står fremdeles på søkerlista.

Det er Kari Nixon som er postdoktor ved Institutt for design, og Sashidharan Komandur, forskningsleder (Spill og XR prosjekter) i Hamar.

Stillingen har stått ledig siden 31.juli i fjor, da Sara Brinch gikk fra jobben som instituttleder til å bli dekan ved Fakultet for arkitektur og design. Dermed åpnet det seg en stilling som leder for instituttet.

Emil Bakke har fungert som konstituert instituttleder siden Brinch tredde av i sommer, og Marikken Høiseth er stedlig leder ved ID Trondheim. 

Disse har søkt instituttlederjobben: 

Vikram Singh Parmar, 48 år. Innovation Leader, Fakultet for medisin og helse NTNU, Trondheim 

Kari Nixon, 38. Postdoktor ved NTNU, Trondheim

Arnt Fløysand, 63. Professor, Bergen 

Samira Aminihajibashi, 42. Arbeidssøker, Oslo

Sashidharan Komandur, 45. Forskningsleder (Spill og XR prosjekter), Hamar

Anders Bråten, 48. Seniorkonsulent / Chief Digital Officer, Trondheim

Stefan Holmlid, 55. Professor, enhetschef, föreståndare, Linköping

Følg UA på Facebook og Instagram.