Tre studenter smittet mandag

NTNU erfarer en økning i antall smittetilfeller de siste dagene. Mandag ble det meldt om tre nye tilfeller ved campuser i Trondheim.

Den ene av de tre studentene studerer ved NTNU campus Dragvoll.
Den ene av de tre studentene studerer ved NTNU campus Dragvoll.
Publisert

Studentene tilhører Fakultet for økonomi (ØK), Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap (SU) og Fakultet for informasjonsteknologi og elektroteknikk (IE).

To av dem har vært på campus Gløshaugen i perioden mens de kan ha vært smitteførende og her pågår det fortsatt smittesporing. Lokalene hvor de har oppholdt seg skal smittevaskes. I begge disse tilfellene har det vist seg at nærkontakter ikke har registrert seg i Check In og dette har gjort smittesporingen vanskelig. Se egen melding om det ene av disse tilfellene.

Den tredje smittede studerer på Dragvoll, men har ikke vært innom universitetet i det siste. Her er det ikke behov for smittesporing.

Antallet smittede ved NTNU har i februar vært lavt, spesielt sammenlignet med høye tall de foregående to månedene. Totalt har det i følge tall fra Trondheim, Gjøvik og Ålesund kommuner vært totalt 176 tilfeller av smitte blant ansatte og studenter ved NTNU i skrivende stund.

Ved dags dato er 143 av disse studenter i Trondheim, ni studenter i Gjøvik og en student i Ålesund. Det er 22 ansatte som er meldt smittet i Trondheim, to i Gjøvik og fortsatt ingen ansatte ved NTNU Ålesund.

Følg UA på Facebook, Twitter og Instagram.

Powered by Labrador CMS